Vissza a lap tetejére

PACIFIC GREEN

Információ

1. emelet / 133

Hétfő - Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00

Társaságunk Indonéziában gyártatja saját tervek alapján a bútorokat. Minden bútor teakfából készül. Tapasztalatunk alapján egyre nagyobb kereslet van az egyedi jó minőségű bútorok iránt. Trópusi tömör teakfából kézzel készített bútorokat és lakás-kiegészítőket forgalmazunk. Stílusban a klasszikus, az egzotikus, minimál, art deco és az egészen egyedi is megtalálható üzletünkben. A teljes lakás berendezéséhez kínálunk minőségi és különleges darabokat, lámpákat,  dísztárgyakat, Minden helyiségbe ajánlunk bútorokat és kiegészítőket. Előszoba bútor, konyhabútor, nappali bútor, hálószoba bútor, kerti bútor. Meglévő bútoraink stílusában bármilyen bútort egyedi méretben is gyártunk. A tömör teakfa bútor tartós, időtálló, örök darab, érvényesül a természetes fa szépsége, melegséget sugároz.

Kizárólag nálunk kaphatók az Európában újdonságnak számító, ausztrál Pacific Green márkanévvel fémjelzett, csúcsminőségű környezetbarát tömör pálmafa bútorok és kiegészítők. E termékek az egyedi formákon túl, maximális kényelemmel és akár három generációt kiszolgáló minőséggel szolgálnak.  A Pacific Green új stílust alkotott a lakberendezés világában, mely a többi kontinensen már ismert és méltán népszerű. 

Amíg a bútor gyártók ontják a tömeges cikként gyártott bútorokat, addig a Balihand Design vevőik egyedi igényeit szolgálja ki. Bútorainkat speciálisan az adott térbe, a kívánt stílusban, méretben gyártjuk le, egyedi igények alapján. Egyediség miatt kínálatunk állandóan változik.

www.balihand.hu

Forgalmazott brandek

Balihand Design


Vissza
EN