Vissza a lap tetejére

Baltex Home

Információ

Földszint / 016. üzlet

Átalakítás miatt zárva.

Baltex Home - Italian multibrand showroom

A lakberendezés és a design területén meghatározó olasz márkák kollekciói közül válogatunk, a design, a prémium termékek, a világhírű márkák elkötelezettjeként. Magas árkategóriás termékeinket folyamatosan megújuló minőségi bemutatótermünkben, a márkák színvonalához méltó exkluzív környezetben értékesítjük.

A "Made in Italy" elv azt jelenti, hogy szinte kizárólag Olaszországban tervezett és gyártott termékeket képviselünk, közvetítve a kimagasló minőséghez társuló életérzést is.

Baltex Home környezettudatosság

A környezetvédelem vállalatpolitikánk szerves részét képezi. Olyan gyárakat képviselünk, amelyek környezetbarát gyártási technológiákat alkalmaznak. Közös célunk az ökológiai lábnyom csökkentése. Gyártóink ügyelnek arra is, hogy a termékek, beleértve a csomagolást is, kevés energiát emésszenek fel és a lehető legnagyobb részben újrahasznosíthatóak legyenek.

Termékeink a legszigorúbb LEED (Energetikai és Környezetvédelmi Design Vezetés) és Ecolabel minősítésekkel rendelkeznek.

Önnek, mint design tudatos ügyfelünknek, olyan neves designerek tervezik a modelleket, mint Carlo Colombo, Ludovica&Roberto Palomba, Patricia Urquiola, Paolo Piva, Paola Navone.

Mint stabil hátterű, olasz gyárak nemzetközileg elismert márkáinak magyarországi képviselete, megbízhatóan, határidőre szállítjuk Önnek a megrendelt kimagasló minőségű termékeket!

Várjuk bemutatótermünkben, hogy megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást!

Forgalmazott brandek

Atlas Concorde, Gessi, Poliform, Catalano, Graniti Fiandre, Kerlite, Tubes, Flaminia, Marca Corona, FAP, Caesar, Lea, Idea Group


Vissza
EN