Vissza a lap tetejére

BoConcept

Információ

1. emelet / 106

Ideiglenesen zárva.

Tisztelt Vásárló, Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy a kialakult rendkívüli egészségügyi helyzetben munkatársaink és vásárlóink védelme érdekében BoConcept üzleteink – Budapest, Óbuda Gate és Törökbálint, MaxCity – 2020. 03.23-tól ideiglenesen zárva tartanak.

A bezárás kizárólag óvintézkedés, és bízunk benne, hogy mihamarabb visszatér az élet a normális kerékvágásba, és újra válogathatnak nagyszerű kollekciónkból.

Az átmeneti időszakban is rendelkezésükre állunk e-mail levelezés útján: info@boconcept.hu

Kérdéseiket megválaszoljuk, ingyenes lakberendezési szolgáltatásunkat fenntartjuk, tervezési igényeiket kielégítjük, rendeléseiket lebonyolítjuk, a kapcsolódó számlák kiegyenlítése átutalással történhet. 

Megértésüket köszönjük! Újrainduláskor remek ajánlatokkal segítünk majd új színt, hangulatot varázsolni otthonába!

Megértésüket köszönjük!

A BoConcept csapata
 


A BoConcept Dánia legnagyobb nemzetközi bútor-kiskereskedelmi hálózatának márkaneve. A cég világszerte több mint 260BoConcept márkaüzlettel rendelkezik.

Egyéni igény szerint kialakított, trendkövető és megfizethető design bútort és lakberendezési kiegészítőket kínálunk.

A teljes lakberendezési koncepció palettáján nagy választékban megtalálhatók a nappali, étkező, háló és dolgozószobai, valamint kültéri bútorok nagy választéka, és a bútorokhoz jól illő, divatos lakberendezési kiegészítők.

A bútorkínálat egyediségét a multi-moduláris és multifunkcionális lakberendezési koncepció adja. Ez azt jelenti, hogy a termékcsaládok olyan elemes rendszerek, amelyek szinte végtelen variációs lehetőséget biztosítanak, és azt, hogy mindenki egyéni ízlése szerint alakítsa ki a választott bútort.

A BoConcept üzletekben képzett lakberendező-eladók állnak a vásárlók rendelkezésére, tervezőműhelyben, közösen alakítják ki az egyénre szabott designt.

Virtuális túra az üzletben

Forgalmazott brandek

BoConcept


Vissza
EN