Vissza a lap tetejére

Gallery MAX

Információ

2. emelet / 213

Hétfő - Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00

Különleges adottságú galériatér, ahol a kortárs művek közel 400nm-en, kompromisszumok nélkül, optimális feltételek között mutatkozhatnak be, sugározhatják üzeneteiket.
 
A Gallery MAX a jelenkor hazai művészetének legjavát mutatja be hónapról hónapra cserélődő nagyszabású kiállításain. Ugyanakkor nem zárkózik el attól sem, hogy külföldi alkotók, csoportok, művészeti irányok bemutatásával időről időre összevetésre teremtsen alkalmat, s ezzel a mai magyar művészet nemzetközi térben elfoglalt helyét is újraértelmezze. Kortárs galéria. Fontos tudni azonban, hogy kortárs nem egyenlő pusztán azzal, ami mai. Kortárs nem ugyanaz, mint ez évi, mostani. Kortás művészet az, ami a jelenkor érvényes művészeti formanyelvén, anyag és médiahasználatával, a minden más történelmi korszaktól megkülönböztethetően mai társadalmi, érzelmi, hitbéli, érzéki, gazdasági, lelki, művészeti és filozófiai kérdésekre reflektál. A Gallery MAX nem is kizárólag kiállítótér. Klasszikus értelemben vett kortárs galéria, amely szakmai építkezését a működési körébe vont művészkör menedzselésével tervezi megvalósítani.
 
A MaxCity-vel együttműködésben létrejövő Gallery MAX erőteljes, impulzív helyszín, a kiállításokon túl, számos fesztiválszerű alkalmi, pop-up és outdoor esemény szerepel a galéria tervei között.
 

Aktuális kiállításunk: Fényesszencia

2022.05.20-án megnyitja kapuit a Gallery MAX legújabb kiállítása "Fényesszencia" címmel.

A tárlat több, mint 20 kortárs művész alkotásait mutatja be egy hónapon keresztül, arra ösztönözve a látogatókat, hogy legalább 30 percet töltsenek el (ülve, állva, vagy akár jógamatracon) a különböző alkotások, digitális munkák és fényinstallációk által bevilágított kiállítóteremben, melyben a látogatók egy egészen új érzékeléssel találkozhatnak a fény és színek világában. Megnyitó: 2022.05.20. 19:00
A kiállítás kurátora: dr. Bacsek Júlia
 

 

Korábbi kiállítások:

Függöny (2022)


Magyar géniusz: Friss! (2021)A test ördöge / The Body's Demons - kiállítás 18-as karikával (2021)
Magyar géniusz (2021)Art City (2020)

NŐI (ir)REALITÁSOK (2020)Titkos kert (2020)Forgalmazott brandek

-


Vissza
EN