Vissza a lap tetejére

Lakberendezési tanácsadás

SZOLGÁLTATÁSOK

Új ingatlan vagy felújítás? Segítségre van szükséged?

Lakberendezők Országos Szövetsége lakberendezői minden pénteken és májustól már szombatonként is 10:00-19:00 között várnak a bevásárlóközpont második emeletén található vrDesigner_LAB központjában, ahol akár azt is megtapasztalhatod, hogyan forradalmasítja a lakberendezést a VR technológia! A tanácsadás időtartama 60 perc. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Montenegró Gurman Étterem

SZOLGÁLTATÁSOK

Montenegró Gurman egy tradícionális balkáni étterem. Ízvilágával, hangulatával igazi mediterrán érzést kínál vendégei számára. A balkánon jól ismert és kedvelt tradícionális ételeket Szerbia és Montenegróból érkezett szakácsaink eredeti recept alapján készítik, ezáltal biztosítva a dél-kelet európai konyha autentikusságát.

Rendezvényterem

SZOLGÁLTATÁSOK

A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 500 m2 alapterületű, 300 fő befogadására alkalmas rendezvényterme tökéletes helyszín konferenciák, céges rendezvények és VIP partik lebonyolítására. A rendezvényterem tágas előtere kiváló a vendégek fogadására, standok elhelyezésére. A konferenciákhoz, szemináriumokhoz szükséges asztalokat és székeket igény szerinti elrendezéssel biztosítjuk. Légkondicionált, fényerőszabályzóval ellátott rendezvénytermünk színpaddal, projektorral és pulpitussal rendelkezik.
Tudj meg többet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

* Kötelező megadni

Hírlevelünket a hírlevelek láblécében található linkre kattintva tudod lemondani, amennyiben nem szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, akcióinkról! Az Adatvédelmi tájékoztatónkat a weboldalunkon tudod elolvasni.

MaxCity

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/a.

Üzemeltetési iroda: (+36) 23 532 660
E-mail: office@maxcity.hu

EN