Vissza a lap tetejére

Indagroup Kft.

Információ

2. emelet / 222

(+36) 23 951 789
(+36) 20 967 6265
http://www.indagroup.hu
mail.indagroup@gmail.com

Hétfő - Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00

Az Indagroup Kft. belsőépítészettel, forma- és tárgytervezéssel foglalkozó design stúdió. Lételemünk a legújabb innovációk felkutatása és alkalmazása, amelyet munkánk során 30 éves szakmai tapasztalatunkkal ötvözünk. Cégünk a tervezéstől a kivitelezésig minőségi szolgáltatást nyújt az ügyfelek számára. Biztosíthatjuk arról, hogy amit megálmodunk, a valóságban is pontosan olyan formában és minőségben jön létre. Referenciáink között megtalálhatóak stúdiólakások, nagypolgári házak, irodák, villák, szállodák. Cégünk számos, elismert külföldi márka termékeit forgalmazza, mint például Il Loft, Bretz, Formitalia, Presotto, VenetaCucine és folytathatnánk a felsorolást.

Stúdiónkban egyidejűleg működik az Indalight Kft, amely egyedi világítástechnikairendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Végül nem szabad megfeledkezni a Rapid3D-ről sem, hiszen Magyarországon elsők közt cégünknél volt elérhető a 3D nyomtatás. Bérnyomtatás mellett egyedi termékek formatervezését és kivitelezését is vállaljuk a korszerű technológiával. 

Tevékenységi körök:
  • Belsőépítészeti tervezés
  • Egyedi bútorok tervezése és kivitelezése
  • Világítás terv készítése
  • Egyedi lámpák tervezése és kivitelezése
  • Ipari termék- és formatervezés bútorértékesítés, kereskedelem
  • 3D nyomtatás
  • Teljes körű projektmenedzsment
Facebook

Forgalmazott brandek

Alberta Salotti, AndCosta, Arketipo, Atmosphera, Axolight, Bretz, Brianform, Capital-atmosphera, Cattelan Italia, Coro Italia, Doimo, Doimo Under, Domitalia, Donbar, Effequattro, Fiamitalia, Formitalia-Aston Martin, Formitalia-Lamborghini, Formitalia-Mercedes-BenzStyle, Icone, Il loft, Imab Group, Itlas, LaLu, Lamurrina, Leucos, Lumen Center Italia, Manutti, Metalspot - Arealight, Pivato, Presotto, Rattanwood, Reflex Angelo, Santarossa, Scappini, Sillux, Toneli Design, Veneta Cucine


Vissza
EN