Vissza a lap tetejére

Rio-Art & Design

Információ

Földszint / 006, 007/A

Hétfő - Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00

Modern, egyedi tervezésű bútorok, széles termékválaszték, exkluzív környezet várja a MaxCity földszintjén a Rio Art & Design vásárlóit. A gyakran megújuló és szinte folyamatosan bővülő óriási kínálat segítségével könnyen választhat otthonába bútorokat, az egyedileg tervezhető, rendelhető termék segítségével pedig saját ízlésére formálhatja lakását.

Minden látogató megtalálhatja lakása szinte bármelyik helyiségébe a kívánt méretű, színű, formájú és anyagú bútort. A nappalitól az étkezőig a hálószobától a gardróbig számtalan lehetőséget kínál az üzlet de a vásárló egyedi kérése is megvalósítható.

Az ADA ülőgarnitúrák hazai legnagyobb bemutatóterme is a Rio Art & Desing üzletében található. A garnitúrákat Európa egyik piacvezető cége állítja elő, kiváló minőségben, óriási választékban, minden ízlést és igényt kielégítő designnal, méretben és anyagválasztékkal. A kiállított termékek napra készen követik az aktuális divatirányzatokat, alkalmazzák a legújabb fejlesztéseket. Nem csak a magas minőségi követelményeknek megfelelő textilekre, hanem az ADA textilbőrjeire és bőrjeire is igaz, hogy sok száz fajta színben és mintázattal kínálja az üzlet. Természetesen a vásárló által hozott anyaggal is be lehet kárpitozni a kiválasztott garnitúrákat. Nemcsak a hétköznapi, de a nagyobb igénybevételnek kitett használatra a nagy kopás állóságú, könnyen karbantartható anyagokat kínálja az üzlet nemcsak magánszemélyek de irodák, szállodák, közintézmények, vendéglátóhelyek részére is.

A piacon szinte egyedül álló, hogy ADA, Alina és Tom Tailor ülőgarnitúrák nemcsak a katalógusban megadott méretekben, hanem a vevő által kiválasztott egyedi méretben is megrendelhetőek. A két és három részes ADA kanapék és a ADA sarokgarnitúrák nagy többsége ággyá alakítható funkcióval rendelkezik, mellyel az elegáns formavilág mellett a lakberendezéshez elengedhetetlen hasznossági szempont is előtérbe kerül. Teljesen új fejlesztések eredménye a számtalan kényelmi funkció, relaxációs elem, melyek mind elektromosan, mind kézi állítással is rendelhetőek. Különlegesen dönthető hátpárnák, a karfára vagy puffra felhelyezhető asztal- vagy plexilap és az ergonómiailag speciálisan kialakított fejtámlák teszik sokszínűvé a választékot. A kényelmet tovább fokozzák a garnitúrákhoz tartozó és külön is megrendelhető különböző méretű és színű párnák. A fentiekben már említett széles anyagválasztékot azonban nem csak az itt  forgalmazott garnitúrák esetén tudják a vevők kihasználni, hanem régi, már megunt vagy elhasznált bútorokat a kiválasztott anyaggal újra lehet kárpitozni és így szinte napok alatt egy új bútor kerülhet az otthonába.
    
Széles palettájú termékcsalád a fafurnérozott anyagból gyártott különböző funkciójú dohányzó- és étkezőasztalok, szekrények, komódok, tálalók, polcok, tv-állványok és ágyak. Ezek is egyedi méretben, színben rendelhetőek, illetve kerülnek értékesítésre. A Rio Art & Designnal együtt dolgozó lakberendezők a vevő által megálmodott formát, designt, színvilágot és anyagminőséget tervezik meg és készítik el. Egyre nagyobb igény mutatkozik a vásárlók részéről az egyedi tervezésű fabútorok iránt, ezért napról napra bővül a válaszható színek, alapanyagok választéka. Lehetőség van arra is, hogy a megrendelő a már otthonában lévő vagy máshol vásárolt bútorához válasszon ugyanolyan színű új bútort az üzletben, hisz az itt által használt speciális színelemző technológia és színkeverési eljárás erre lehetőséget biztosít. Az sem jelent problémát, ha a vevő rendelkezik saját páccal, hiszen akkor ezzel a színnel készül el a bútor.
    
A bútorok mellé kiegészítőkre, díszítő elemekre is szükség van, ahhoz, hogy a lakás valóban otthonossá váljon. Ehhez az üzlet világítótestekkel, lámpákkal, dísztárgyakkal, festményekkel ad segítséget a vásárlóknak. A bútorok anyagához és formavilágához illő szőnyeg és tapéta választék további segítséget ad a lakás berendezéséhez.

Igazán különleges ajánlatunk vásárlók részére, hogy az üzletben megtekinthető festmények nemcsak megvásárolhatóak, hanem a festőkkel kötött megegyezés alapján a vevőknek lehetősége van egyedi képek megrendelésére is az adott művészektől. Természetesen a lakberendezési termékek mellett kiemelt hangsúlyt kap a kiszolgálás is. Magas képzettségű, vevőbarát eladók állnak a vásárlók rendelkezésére. A termékeket igény szerint kiszállítjuk, illetve amennyiben erre igény merül fel, azt szakemberek össze is szerelik. 

A Rio Art & Design üzletfilozofiája, hogy az itt vásárolt termékekkel, egy olyan otthon alakuljon ki, melyben a vevő nemcsak jól érzi magát, de a tárgyak egyedisége, minősége, komfortja olyan érzést nyújt számára, amelyre vágyott.Virtuális túra az üzletben
 

Forgalmazott brandek

ADA, Alina, Tom Tailor


Vissza
EN