Vissza a lap tetejére

Soul Interiors - Treca de Paris

Információ

1. emelet / 111

Hétfő - Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00

A Soul Interiors a modern klasszikus bútorok széles választékát kínálja, ahol a bútorok megőrizve klasszikus kifinomult formájukat, funkciójukkal a mai kor követelményeinek felelnek meg. A kollekció, a minőség és a részletekre ügyelve, gondosan válogatott autentikus bútorokból és lakáskiegészítőkből áll. Minden termék mesteremberek aprólékos kézimunkái, amely lehetővé teszi egyedi kívánságai megvalósítását. 

Az elmúlt 80 évben a Trace de Paris testre szabott kényelem és dekoráció kombinációját kínálta a vásárlók egyedi igényeik szerint szerte az egész világon. A vállalat mottója a „Savoir Vivre, Savoir Dormir”, amely szerint légy képes élni, légy képes aludni, volt a kezdetektől fogva.

A Treca de Paris ágyak Franciaországban Reichshoffen városában készülnek azon az eredeti helyen, ahol az ágyak készítése kezdődött 1935-ben. A legfinomabb természetes alapanyagok mint a pamut, gyapjú, selyem, kasmír, Ingeo, SeaCell és bambusz rostok a kézművesek páratlan szakértelmével és gyakorlatával párosulnak. A Treca de Paris ágyaknál a minőség és a személyre szabhatóság művészetéről van szó.  

http://www.luxurybeds.hu

Forgalmazott brandek

Treca de Paris


Vissza
térkép - 1. emelet
Kategóriák
Címkék
EN