Vissza a lap tetejére

Soul Interiors - ViSpring, Hypnos

Információ

1. emelet / 110/B

Hétfő - Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00

A Soul Interiors a modern klasszikus bútorok széles választékát kínálja, ahol a bútorok megőrizve klasszikus kifinomult formájukat, funkciójukkal a mai kor követelményeinek felelnek meg. A kollekció, a minőség és a részletekre ügyelve, gondosan válogatott autentikus bútorokból és lakáskiegészítőkből áll. Minden termék mesteremberek aprólékos kézimunkái, amely lehetővé teszi egyedi kívánságai megvalósítását. 

A több mint 100 éves múltra visszatekintõ brit vállalatot a világ egyik legrangosabb ágykészítõjeként tartják számon. Ágyait a természet legfinomabb anyagaiból (gyapjú, kasmír, selyem, angóragyapjú, lószõr, bambusz- és kókuszrost) kézimunkával készíti.

A Vi-Spring volt elsõ ágykészítõ, amely rugós matracokkal állt elõ 1901-ben és alapjában megváltoztatta az akkori ágykészítést. A Vi-Spring 100 éves története során soha nem tért el attól az eredeti filozófiájától, hogy a legjobb szaktudást és minõségi anyagokat  használja a világ legfinomabb ágyainak elkészítéséhez. A Vi-Spring ágyak olyan páratlan kényelmet és alvásélményt nyújtanak, amelyre egyetlen más ágy sem képes és amely szó szerint életünket változtatja meg (life changing).

A Hypnos ötödik generációs brit családi vállalkozás, amely luxus ágyait tradicionális, időtálló módszerekkel készíti több mint 100 éven keresztül. Minden alapanyag, amelyet a Hypnos használ a gyapjútól kezdődően és selymen és lószőrön keresztül a kasmírig bezárólag, természetes eredetű.

A márkát a kézimunkával készített mély táskarugós ágyak elismert mestereként tartják számon. A kézműves mesterségbeli tudást a folyamatos innovációval és a legjobb minőségű természetes anyagokkal kombinálva, Hypnos-t a világ egyik legkényelmesebb ágyai készítőjének ismerik el.

http://www.luxurybeds.huForgalmazott brandek

Vi-Spring, Hypnos


Vissza
térkép - 1. emelet
Kategóriák
Címkék
EN