Ahogyan a világ folyamatosan újra formálja önmagát, úgy a designt is a megújulás táplálja az örökérvényű, mégis minden részletében izgalmas, kortárs bútorok terén. És amikor egy régi, ikonikus kedvenc új megjelenést kap, akkor a hithű designfanatikusokat olyan érzés keríti hatalmába, mint amilyet egy kisgyerek él át a születésnapja reggelén. Ismerős?

A hír igaz: a Bauhaus hagyományt modern légiességgel és extravaganciával ötvöző Gropius F51 fotel megújult. A friss külső kialakításához Katrin Greiling tervező feltűnő szín- és textúrakombinációkat használt, ami által a modell sajátos hangulatot csempész minden otthonba, irodába. Az anyagokat Raf Simmons belga divattervező készítette a Kvadrat számára, Greiling tervezői megközelítésének elsődleges inspirációs forrása pedig Gunta Stölz textilművész volt. A gyapjú, twill és tweed anyagok kényelmessé és kifinomulttá teszik a mintegy 100 év után újragondolt bútort.

És ha már múlt, emlékszel még a tavalyi Breuer Marcell „Hiány és Emlékezet” kiállításra Pécsett? A tárlaton nemcsak Vincze Ágnes, a VA Design alapítója mutatta be remekbe szabott design szék gyűjteményét, de a legendás Gropius fotellel is találkozhatott a hazai közönség. És most, hogy kellően felcsigáztunk, hadd jelentsük be: a különleges modell már a Max Cityben is megtekinthető, illetve kipróbálható.

De nemcsak a Gropius fotel érkezik a MaxCitybe, hanem a Tecta teljes kínálata is elérhető, illetve rendelhető. Tehát ha hozzánk hasonlóan te is a design szerelmese vagy és elmerülnél a kortárs trendek világában, a népszerű német gyártó kollekcióját neked is látnod kell! Szofisztikált, mégis látványos vonalvezetés, expresszív színek és maximális funkcionalitás – a MaxCityben nemsokára te is átadhatod magad a Tecta bútorok nyújtotta élménynek.

Emeld te is új szintre otthonod, irodád enteriőrjét, érezz rá te is az új Gropius vibe-ra és vesd bele magad a Tecta kínálatába! Ha készen állsz a megújulásra, várunk a MaxCityben!

A Tecta kínálatát keresd a VA Design üzletében