Bonta Gáspár népszerű designer a MaxCity legfrissebb kínálatából válogatva mutatja be kedvenceit. Ezek a darabok nemcsak a tervezők, gyártók zsenialitását képviselik, de kulturális örökségünk részét is alkotják. Gáspár az alábbiakban három különleges terméket emel ki, amelyek tökéletesen tükrözik a kortárs és tradicionális design izgalmas keresztmetszetét.

Indagroup – Rebu Ceramic 

A fiatal magyar tervező, Rácz Rebeka a Rebu Ceramic alapítója, aki iparművészeti termékeket alkot képzőművészeti egyediséggel és szenvedéllyel áthatva. Rebeka munkái nem csupán izgalmas és frappáns dekorációs tárgyak, de valódi műalkotások, és egyben a collectible design irányzat különlegességei. „Keressétek és szeressétek!” – ahogy Gáspár is javasolja.

Human Design Studio / Petite Friture – Vertigo

Bonta Gáspár következő favoritja a Vertigo lámpacsalád, amely a francia Petite Friture gyár büszkesége. Ezek a lámpák valóságos designikonná váltak az elmúlt évtizedben.Eleganciájukat és kivételes vonzerőjüket az adja, hogy egyszerre idézik a statikus és dinamikus mozgás közötti különbséget, illetve egy 50-es, 60-as évek divatját idéző, francia női kalapot. Tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnék otthonukat modern, mégis időtálló darabbal díszíteni, és akik odavannak a divatért.

Human Design Studio – Brokis lámpa

Végül, de nem utolsó sorban az európai tárgykultúra és a cseh üvegművészet kerül terítékre, illetve a Brokis nevű gyártó sajátos lámpái. A mintegy 200 éve működő családi vállalkozás környezettudatos, változatos anyaghasználatú, funkcionális lámpákkal ellátott termékpalettával rendelkezik. Világítástechnikai kollekciói folyamatosan kivívják a nemzetközi design szakma és a kifinomult design rajongók elismerését.

Bonta Gáspár választásai azoknak szólnak, akik minőségi és egyedi tárgyakban gondolkodnak otthonuk vagy irodájuk berendezésekor, felújításakor. A MaxCity aktuális kínálatában megtalálható termékek hűen tükrözik a mai kor igényeit és klasszikus design értékeket. Lelj ihletre nálunk, várunk a MaxCity-ben!