A Kartell egy olasz dizájn márka, amelyet 1949-ben alapítottak Milánóban. A brand innovatív műanyagbútorok tervezésével vált ismertté, az évek során a modern belsőépítészet egyik ikonikus márkájává válva. A Kartell termékei sajátos stílust és funkcionalitást ötvöznek, gyakran alkalmazva színes, átlátszó műanyagot.

A Kartell termékeit megtalálod a MaxCity Desidea üzletében - földszint/031/B!

Az Uno x Kartell kártyák izgalmas dizájnt kölcsönöznek az egyik legnépszerűbb kártyajátéknak. Ez a kollab a játék és a belsőépítészt fúziója: a pakli kortárs dizájnnal fűszerezve követi a klasszikus játék szabályait, miközben még a Kartell legkedveltebb ikonjairól is áttekintést nyújt.

Az új kártyapakliban Philippe Starck Gnome Side Table-ja lett a színváltó lap, míg Anna Castelli Ferrieri I Componibili-je a +4 laphúzó. Lámpák, székek és kiegészítők a vállalat jellegzetes színes műanyagjában díszítik a kártyákat, melyeket tiszta, modern külső jellemez, pasztellszínű háttérrel és sans-serif betűtípussal.

Egyéb lapok közé tartozik Starck Louis Ghost széke, Ron Arad Bookworm könyvespolca, hordozható lámpák Ferruccio Laviani-tól és még sok más.

Eközben az I Componibili speciális kollab kiadása az eredeti dizájn ikonikus négyemeletes formáját mutatja meg sárga, piros, zöld és a kék halvány árnyalataiban - ez az UNO hagyományos színpalettája, bár a játék eredeti verziójában sokkal élénkebb.

"A Kartell együttműködés összehozza a dizájn és a játék varázsát. A limitált kiadású Componibili és UNO kártyák többek, mint gyűjthető tárgyak; ez a kreativitás és stílus ünnepe." - Kim Culmone, a Mattel játékgyártó cég tervezésért felelős vezetője

Az Uno x Kartell kártyajáték 30 dollárért elérhető a mattel.com oldalon.

---------------

Szöveg forrása: Wallpaper*
Fotók forrása: Courtesy Kartell