Egyszerre modern és fiatalos, ugyanakkor a Feng Shui életérzés is egyértelműen megjelenik vendéglátóink otthonában, amely Budapesttől 10 km-re épült egy tó partján 2023-ban. A MaxCity Wenga Rosso Design szakemberei a tervezés és a kivitelezés során arra törekedtek, hogy a kétgyermekes házaspár számára egy jól használható, látványos és minden részletében tökéletes, kényelmes otthont alkossanak.

A középkorú házaspár modern, letisztult, kellemes légkörű otthonra vágyott, amely tükrözi ízlésvilágukat és személyiségüket is.  Alapvetően a világos színeket és a harmónikus Feng Shui stílust kedvelik, tehát egyértelmű volt, hogy ezen igények mentén zajlik majd a tervezés.

Saját tervezés és készítés valamennyi beépített bútor, így a televíziófal vagy az előszobabútor is. Ez utóbbi formavilágban és színharmóniában is passzol egymáshoz, és a két teret tökéletes összhangba hozza. Az enteriőrön jól látható, hogy a MaxCity Wenga Rosso Design egyik „titka” az anyagok nagyon átgondolt kombinálásában és a saját varrású bútortextilekben rejlik. Ez teszi kimondottan egyedivé és személyre szabottá alkotásaikat.

A házaspár életében fontos szerepe van a konyhának, a háziasszony ugyanis nagyon szeret főzni. A teret a hölgy igényeinek és szokásainak megfelelően alakították ki barátságos színekkel, valamint high tech megoldásokkal, a legmodernebb konyha gépekkel. 

Puhák, látványosak, otthonosak a hálók. A kellemes, minőségi textilek szépen öltöztetik fel a szobákat, melyek a pihenés és az intimitás szolgálatában állnak esztétikus bútoraikkal. Mintha patikamérlegen mérték volna ki, olyan jó arányban jelenik meg a fa, az üveg, a kerámia, a bársony, a textilbőr. Vendéglátóink úgy vélik, hogy tökéletesen sikerült a tervezés és a kivitelezés is. Házuk hűen tükrözi elképzeléseiket, minden részlete ízléses, átgondolt, és kifejezetten a személyiségükre szabott.

Nappali

A Feng Shui alapjan kialakított harmónikus nappaliban remekül kombinálták a minőségi anyagokat, így a fát, az üveget, a kerámiát, a bársonyt, a textilbőt.

Kiemelkedően szépek a fényes, tükröződő felületek, különböző anyagokat ötvözve otthonossá és hívogatóvá teszik a teret. A megrendelőnek egyedi médiafalat, dohànyzóasztalt és viràgtartókat is terveztünk.

Konyha

Nemcsak esztétikusak, de jól kezelhetőek és könnyen tisztíthatóak a konyhai felületek. Ez a megoldás éppen megfelel annak, aki a 21. század modern világában él, mégis otthonosságra, meghittségre vágyik.

Háló

A minőségi textilek, a finom matériák, az ezüst, a szürke és a barna párbeszéde egységes hangulatot teremt a hálókban. Itt sem hiányozhatnak a keleties & glamouros elemek, amelyek szépen öltöztetik a teret. A teret Sàvolt Karolina faliképe és selyem párnája teszi még egyedibbé.

Fürdő

A fehér szín és az azúr kék szín, illetve a fényes felületek remek alkalmazása adja a fürdőszoba modern megjelenését, letisztultságát. Az üveg és a tükör harmonikus megjelenése tovább cizellálja az összképet.

 „Szerelmünk a WENGA ROSSO” 

A Vörös Lajos „ROSSO” által megálmodott és vezetett design évek óta képviseli a saját márkájukat Törökbálinton a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban, ahol igény szerint egész enteriőrök, házak és irodák megtervezését és kivitelezését is vállalják a hét minden napján (hétvégén is 10-20). Prémium színvonalú bútorok és kiegészítők mellett, egyedi kristálycsillárokat is készítenek, portfóliójukat festő- és szobrászművészek alkotásaival egészítik ki. Az elsősorban glamour, art deco és a modern, letisztult stílust képviselő termékeik a legjobb minőségű olasz, német, spanyol és francia alapanyagok ötvözetéből születnek. A ROSSO inkább a modern, fiatalos, letisztult vonulatot képviseli, míg a WENGA a glamour, barokk, klasszikus elemekkel jellemezhető. Vásárlóink számára különösen fontos az egyediség, személyre szabottság és igényesség, amit a közvetlen környezetükben is szeretnék érezni és élvezni. Vörös Lajos „ROSSO” kedvenc mondása egyben a cég filozófiája: „Az aprólékosságban rejlik a nagyság titka.”