AZ IDÉN 15 ÉVES VILTIN GALÉRIA ÉS A GALLERY MAX EGY GRANDIÓZUS ESEMÉNNYEL KÉSZÜL ÉV VÉGÉN A MŰVÉSZET IRÁNT ÉRDEKLŐDŐKNEK!

A művészeti kiállítás és vásár a hazai képzőművészeti élet gazdag palettáját mutatja be. Több mint hatvan művész, közel 140 alkotásaiból válogatott festmények, rajzok, fotók és szobrok alkotnak egy frissítő kiállítást és vásárt egyben. Műfajok és művészeti ágak izgalmas kavalkádja, amire egy sokszínű műgyűjteményként is tekinthetünk. 

Az izmusok hagyományos irányelvei a művészetben eltűntek

A gyűjtemény-építés motivációja ma már nem csupán a stílus vagy a műfaj kiválasztásából ered, hanem a téma és a gondolatiság is fontos szerepet játszik. Az izmusok hagyományos irányelvei a művészetben eltűntek, és helyettük az egyéni, karakteres életutak kerülnek előtérbe. Az alkotók a nemzetközi kitekintésüket és a hazai egyediségüket ötvözik, és a szabad, intuitív döntéseik végeredményeit formálják meg, legyen az figuratív vagy absztrakt, csendélet vagy tájkép, festmény, fotó, installáció vagy szobor. 

Autistic Art Alapítvány


Nagy örömünkre a VILTIN Galéria és a Gallery MAX rendhagyó programjához az Autistic Art Alapítvány is csatlakozik.

Művészeti kiállítás és vásár


A műalkotások kivételes áron elérhetőek és megtekinthetőek 2024. február 4-ig, így mindenkinek van lehetősége megtalálni a számára megfelelő műtárgyat.

A műalkotások most kivételes áron lesznek elérhetőek egészen 2024. február 4-ig, így mindenkinek adott a lehetőség, hogy megtalálja a számára megfelelő műtárgyat, ami még akár egy kifinomult, igazán személyes karácsonyi ajándékként is remek ötlet lehet.

Helyszín:

Gallery MAX
MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont
2045 Törökbálint
Tópark u. 1/A. 2.em/213