Vissza a lap tetejére

Ünnepelj velünk!

Kategóriák

2017.04.21.

Ünnepelj velünk és fedezd fel különleges ajánlatainkat!

A MAXCity Lakberendezési Áruház idén ünnepli 12. születésnapját. Ez alkalomból különleges ajánlatokkal, design deal-ekkel és programokkal készülünk látogatóink számára. Gyere el és fedezd fel üzleteink kínálatát!

Töltsd le kuponfüzetünket!

Töltsd le kuponfüzetünket!

Kedves Vásárlónk!

Tizenkét évvel ezelőtt, 2005-ben nyitotta meg kapuit a MAXCity Lakberendezési Áruház Törökbálinton. Nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint hogy a nemzetközi trendeket képviselve, irányt mutassunk a lakberendezés hazai szerelmeseinek. Ismét idősebbek lettünk egy évvel, érdemes tehát visszatekintenünk a mögöttünk hagyott időszakra.

Kijelenthetjük, hogy a nyitáskor megfogalmazott álmunk mára valósággá vált. A MAXCity Magyarország első számú, prémium minőséget képviselő lakberendezési áruháza, ami nem csupán az épület méreteire utal. A 30.000 négyzetméter alapterületű, háromszintes épületünkben található kategóriájában az ország legnagyobb bútor és lakberendezési kiegészítő választéka. A MAXCity Lakberendezési Áruház végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve, a nappalin és hálószobán át, egészen a kertig, teraszig. Hideg- és melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tároló bútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, jacuzzi és szauna, illetve számtalan kiegészítő található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól - az egzotikuson át - a legmodernebb design bútorokig.

Üzleteink számos, itthon máshol fel nem lelhető világmárkát (a teljesség igénye nélkül: Atlas Concorde, Bretz, Catalano, Freistil Rolf Benz, Hästens, KARE Design, Leolux, Natuzzi Italia, Philips, Poliform, Team7) tesznek elérhetővé, megmutatva ezzel a legfrissebb nemzetközi trendeket a vásárlóink számára. Hazai és külföldi gyártók, valamint forgalmazók több száz kialakított enteriőr segítségével mutatják be kollekcióikat. Az érdeklődőket szakképzett eladók és lakberendezők segítik inspirálódni, valamint személyre szabott ajánlataikkal megkönnyítik a választást, hogy mindenki megtalálja otthona hiányzó darabjait. 

12. születésnapunkra különleges kiadványunkkal, illetve nagyszabású Birthday Shopping hétvégével – izgalmas programokkal, egyedi akciókkal és ajánlatokkal – készülünk, amire szeretettel meghívjuk Önt és Családját! Találkozzunk és ünnepeljünk együtt 2017. május 12. és 14. között a MAXCity Lakberendezési Áruházban! 

Kellemes időtöltést kívánunk!

Vissza
EN