Vissza a lap tetejére

SpaTrend Outdoor Fesztivál a MaxCityben

Kategóriák

2023.08.22.

2023. augusztus 26. szombat  |  11.00 - 17.00


Ezen a napon kezdetét veszi a 08.26-09.03. között megrendezésre kerülő SpaTrend Expo, amire nagyon sok újdonsággal és érdekességgel készül a kültéri luxus életérzés szakértője, a SpaTrend.

Érdemes lesz azonban ezen túl is a MaxCitybe látogatnod, mert számos üzletünk is izgalmas ajánlatokkal vár az Outdoor Fesztivál napján!


Kis Sándor séf társaival együtt különböző prémium grillsütőkön (Kamado, Broil King, Alfa Forni, OFYR) finomabbnál finomabb fogásokkal kápráztat el, és szívesen betekintést is enged a grillezés és a BBQ világába. Az egész napos grill bemutatók keretén belül segítséget nyújt a grillek kiválasztása és napi szintű praktikus használata területén is.

Nagy szenzáció, hogy először a MaxCity történetében egy közel 10 ezer literes Endless Pools úszómedencét is bemutat a SpaTrend a MaxCity első emeletén. Egy egész napon át tartó oktatás és egy triatlonista úszó bemutatója keretében megismerheted az egyedülálló Endless Pools medencéket, melyek ötvözik sport-úszás, futás, aquafitnesz - és a hidromasszázs relaxáló élményét.
 

Vissza
EN