Vissza a lap tetejére

A MaxCitybe költözött a Hello Wood kabinháza

Kategóriák

2020.10.06.

A MaxCity és a Hello Wood együttműködésének keretében október 8-tól az ország legnagyobb bútor és lakberendezési bevásárlóközpontba költözik a Kabinka. A két cégben közös design iránti szeretetet és maximalizmust foglalja egybe a pop-up showroom. A kabinház berendezésének gerincét a MaxCity üzleteiben megvásárolható bútorok és kiegészítők adják. Az otthon több a négy falnál:

A MaxCity kínálatából válogatott bútorok által megelevenedik egy lakás minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a teraszig. Legyen szó egy 11 négyzetméteres kabinházról vagy egy többszintes családi házról.

A Kabinka építését, majd a Kabinka pop-up store ünnepélyes megnyitóját élőben közvetítjük Facebook oldalunkon.Program:

2020. október 6-7. - Hello Wood Kabinka építés (ONLINE a MaxCity és Hello Wood Facebook csatornáján)
2020. október 8. 18:00 - Megnyitó (OFFLINE a MaxCityben és ONLINE a MaxCity Facebook csatornáján)


 

Kisszériás design kabin a Hello Woodtól


A Kabinokat a tiny-house, kisház mozgalom hívei, a tudatosabban élő és építő emberek számára készíti a Hello Wood, a természetközeli nyaralók és izgalmas lakhelyek szerelmeseinek. Legújabb, elérhető árú, szerethető kabinházuk, a Kabinka használható teljes értékű nyaralóként, extra vendégszobaként vagy éppen privát munkaállomásként.

Egy saját hétvégi ház vagy plusz munkaállomás építése során sok kompromisszumot kell kötni, erre kínál alternatívát ez az egyszerű, de modern technológiával készülő kisszériás kabin. Öt méretben, 8 és 20 négyzetméter között rendelhető, kényelmesen elférhet benne egy teakonyha és mosdóhelyiség.

A Kabinka azoknak szól, akik előtérbe helyezik a gazdaságosságot, az egyszerűséget és a kompakt, de egyben letisztult életmódot is. Egy kisház pár nap alatt felépíthető bármilyen vidéki helyszínen és mivel talajcsavarokon áll, akár tovább is vihető.

   


A Hello Woodról


A Hello Wood Stúdióban elsősorban fával dolgoznak, tartós és egyedi megjelenésű installációkat, pop-up épületeket terveznek és kiviteleznek a kisebb méretű szálláshelyektől egészen a 1000 m2-es fesztivál helyszínekig. Náluk a tervezés és a kivitelezés egyenlő hangsúlyt kap, a munka az első ötlet megszületésétől a megvalósításig tart, ezzel biztosítják a legmagasabb minőséget.

Oktatási tevékenységük, építészeti nyári egyetemeik hazai és nemzetközi színtéren is többszörös szakmai elismerést vívtak ki.

2018 óta foglalkoznak kabinok tervezésével és kivitelezésével. Azóta egyre bővülő kínálattal és széles piaci igényeknek megfelelve bővítik a kabinházaik körét, az intimebb, pihenő vagy meeting szobaként funkcionáló kabintól egészen a közösségi szálláshelyekig. 

Vissza
EN