Vissza a lap tetejére

Dániából. A Te küszöbödig.

Kategóriák

2019.02.28.

Márciusban Budapesten túlra is ingyenesen szállítja ki és szereli össze a BoConcept a 480.000 forint összérték feletti megrendeléseket. Ezen felül február 28- március 11. közötti megrendelésed után akár 15% árkedvezményt is kaphatsz. Nézz be a BoConcept üzletébe, a dán design legjobbjához - Dániából a Te ajtódig.

Kattints a részletekért!

Ebben a hónapban INGYENES SZÁLLÍTÁST kínál a BoConcept a 480.000 forint feletti értékű rendelésekre

Ha már úgyis INGYENES a szállítás a 480.000 Ft fölötti értékű megrendelésekre egész márciusban, miért ne ajándékoznád meg magad még több dán designnal? a 480.000 Ft és 950.000 Ft közötti rendelésekből 10%, a 950.000 Ft érték feletti rendelésekből 15% kedvezményt kapsz, ha február 28. és március 11. között rendelsz.

Február 28. és március 11. közötti megrendelésed után akár 15% árkedvezményt kapsz a BoConceptben

Fedezd fel a BoConcept kortárs bútorainak és kiegészítőinek választékát a nappali, étkező, hálószoba, otthoni iroda és a szabad terek berendezésére. Szinte minden darab testre szabható, hogy tökéletesen megfeleljen a saját otthonodra vonatkozó elképzeléseidnek. Válassz egy BoConcept designt és kezdd el testre szabni – emlékezz rá, hogy a BoConcept üzletében dolgozó munkatársak mindig készen állnak arra, hogy tovább kalauzoljanak a tökéletes önkifejezés felé. És miután kiválasztottad a tökéletes bútordarabot, használd ki házhoz szállítási és összeszerelési szolgáltatás előnyeit, és éld át annak izgalmát, hogy a dán design legjava hamarosan megérkezik a küszöbödre.

Vissza
EN