Vissza a lap tetejére

SALE EKSTRAORDINÆR a BoConceptben

Kategóriák

2023.01.09.

​Fedezd fel a kihagyhatatlan ajánlatokat a nappaliba, az étkezőbe és a hálószobába, és adj egy kis dán egyéniséget otthonodnak, még ma!

Kezdd stílusosan az új évet legkelendőbb modelljeinkre vonatkozó exkluzív ajánlatokkal. Használd ki személyre szabható dizájnjaink előnyeit, és alkossd meg álmaid darabját olcsóbban! Válaszd ki az ideális színt, anyagot és konfigurációt, amely illik a teredhez, és tükrözi a személyiségedet!

15% kedvezmény nappali-, étkező- és hálószobabútorokra a BoConcept üzletében.


 

NAPPALI

Fedezd fel a BoConcept moduláris kanapéit, sarokkanapéit, két- és háromszemélyes kanapéit, sezlonjait, valamint  foteleinek és dohányzóasztalainak választékát, és tedd különlegessé otthonodat!HÁLÓSZOBA

A hálószobád legyen saját személyes menedéked – egy hely, ahol ellazulhatsz és feltöltődhetsz egy hosszú nap után. Köszöntsd az édes álmokat és a pihenést a BoConcept kortalan ágyaiban, amelyek többféle méretben és stílusban, tárolóval vagy anélkül kaphatók.ÉTKEZŐ

Akár az egész családot látod vendégül, akár romantikus kétszemélyes vacsorát tervezel, az étkezőasztalnak minden alkalomra meg kell felelnie. Újítsd meg étkeződet klasszikus, mégis kortárs BoConcept dizájnnal, amely soha nem megy ki a divatból.


 

Vissza
EN