Vissza a lap tetejére

Art Friday

Kategóriák

2020.11.20.

Bevásárlóközpontunk különleges programokkal készül az idei Black Friday "őrületre." November 27-én a sorbanállás, tülekedés, eszement pénzköltés helyett a design, az innováció és a kortárs művészet találkozását tapasztalhatod meg velünk az Art Friday-en!Milyen programokkal készülünk?


Titkos kert a Gallery MAX-ban


November végén zár Budapest új kortárs művészeti színterének első kiállítása, a Titkos kert. Ha még nem láttad, ismerd meg az alkotókat és munkáikat honlapunkon, nézd meg a kiállítást virtuális sétánk keretében!Amennyiben személyesen is ellátogatnál a kiállításra, az Art Friday alatt még megteheted, szeretettel várunk!


Művészet az enteriőrben


A Gallery MAX jóvoltából a galéria művészei egy-egy műalkotásuk segítségével "beköltöznek" bevásárlóközpontunk üzleteibe, különleges enteriőrökben nyitva ezzel izgalmas párbeszédet a kortárs művészet és enteriőrök között. A munkákat lakberendezőink installálják a hazai és nemzetközi lakberendezési márkák bútorainak és kiegészítőinek felhasználásával.

Nézz körül az Art Friday plakáttal jelzett üzleteinkben november 27-én és keresd a művészet megjelenését az enteriőrökben! Fotózd le kedvenc festményed/installációd, a képet oszd meg nyilvános Instagram profilodon a #MaxCityArtFriday hashtag kíséretében, így egy különleges nyeremény boldog tulajdonosa is lehetsz!


MAXIMINI WAMP - Hazai iparművészek pop-up store


A WAMP kiállítók igazi különlegességekkel várnak bevásárlóközpontunkban, a hazai iparművészektől akár a karácsonyi ajándékok egy része is beszerezhető.  

Kiállítók:

Coloris
Cremio
Édertáska
HerbArting 
"Leanzer (Neuzer Zsofi- zer ekszer
Kiskery Daniel- kiskery design
Meyer Eszter Virag- y konszept
Cser Boglarka Johanna- leanea)"
MarcusGoldson
Pat Patch
Rosaceart/Simply & Great Vegan
Saku
Urban Sidewalker
Vándor Studió
Zosha Works

Ha Te is a lakberendezés, a kortárs művészet és a design szerelmese vagy, jövő pénteken a MaxCity-ben a helyed!


Térkép:
 

Vissza
EN