Vissza a lap tetejére

​November 26-28. között Art Friday weekend!

Kategóriák

2021.11.10.

November 26-án, amikor sokan a Black Friday bűvöletében boltról boltra járnak, vagy épp az online térben keresgélnek, addig a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont egy nagy művészeti térré alakul. A nemzetközi design márkák és lakberendezési termékek mellett most a képző- és előadóművészet több ágával is találkozhatnak azok, akik ellátogatnak ide ezen a különleges hétvégén. 

Kiállításmegnyitóval, művészeti vásárral, gyerekek számára művészeti foglalkozásokkal, és különböző izgalmas vizuális művészeti offline és online programmal kedveskedünk mindenkinek!


Egész hétvégén fantasztikus programokkal várunk mindenkit!


Lesz:
  • DESIGN vásár
  • Gyermekprogramok
  • DIY alkotói workshopok
  • MAGYAR GÉNIUSZ KONKRÉT kiállításmegnyitó
  • Kortárs tánc
  • Indul a JÓKOCKA!
  • Támogassuk együtt a Világszép Alapítványt! 
​Csatlakozz a Facebook eventünkhöz!

 


MAGYAR GÉNIUSZ KONKRÉT kiállításmegnyitó

2021.11.26. péntek 19.00

A Gallery MAXban újonnan megnyíló, a magyar geometrikus és absztrakt témájára épülő kortárs művészeti kiállításunkon galeristánk, Bojár Iván András és az ismert színész, Pindroch Csaba tart izgalmas és szórakoztató tárlatvezetést.  Ezt követően a különleges zenei világú Nuage Project zenél majd nekünk. A megnyitó vendégeit egy pohár pezsgővel is köszöntjük.

Csatlakozz a Facebook eventhez!
 

Kortárs tánc

11.27. szombat 19.00

Visszahozzuk Nektek a fiatal tehetségekből álló MAG produkció esszenciális darabját, melyben elemi érzelmeket fejtenek ki táncos, és audió effektekkel koreografált alternatív megfogalmazásban. 


 

DESIGN vásár

2021.11.26-28. // pénteken, szombaton és vasárnap

Magyar designer termékek, építészeti, design, és művészeti témájú könyvek, illetve kortárs festmények.A DESIGNART azért jött létre, hogy bemutassa a magas minőséget képviselő hazai kortárs designereket, iparművészeket, és alkotásaikat eljuttassa a művészetre fogékony közönségnek itthon és a világ más részein. A DESIGNART által árusított tárgyak nagy része egyedi, megismételhetetlen művészeti alkotás, melyek sokfélesége jól tükrözi a hazai művészek tudását és elhivatottságát.


 

Gyerekeknek

2021.11.27-28. // szombaton és vasárnap

Művészeti foglalkozások Schopp Ildikó (Műcsarnok) vezetésével a Gallery MAX aktuális kiállításához kapcsolódva, és érzékenyítő mesefoglalkozások a Világszép Alapítvány szervezésében.

„Hiszek a művészettel való foglalkozások pozitív, fejlesztő és rekreációs hatásában, a kreatív önkifejezésben, ami nélkül nem tartható meg a gyermeki kreatív én, ami fontos a világhoz való rugalmas kapcsolódáshoz.” - Schopp Ildikó

november 27. 10.00-11.30
november 27. 13.00-14.30
november 28. 10.00-11.30
november 28. 13.00-14.30 

DIY ALKOTÓI workshopok 

2021.11.27-28. // szombaton és vasárnap

Melyekre a korlátozott férőhelyek miatt érdemes előre regisztrálni, jegyet venni.


Adventi koszorú-, és ajtódísz-készítő műhely fenntartható alapanyagokból, a legújabb trendeket követve.
Szezøn Fenntartható virágnovember 27. 12:30-13:30
november 28. 14:00-15:00


Regisztráció


Mini szitanyomó műhely László Edinával, ahol saját magunk készíthetjük el vászontáskánkat.

november 27. 10:00-18:00
november 28. 10:00-18:00


Élményfestés Picasso és Anne-Marie Zilberman nyomában a Nem Art Művészeti Stúdióval.

november 27. 14.00-17.00 // FOGLALÁS
november 28. 15.30-18.30 // FOGLALÁS


 

Indul a JÓKOCKA! 

2021.11.27-28. // szombaton és vasárnap

Támogassuk együtt az állami gondozott gyerekekért dolgozó Világszép Alapítványt!

Fontosnak tartjuk, hogy nyitottak és érzékenyek legyünk másokra és amennyiben tudunk, tegyünk is valamit azokért, akiknek erre nagy szükségük van. Egy szuper izgalmas projektben most TI és MI (azaz a MaxCity csapata), együtt segíthetünk a gyerekeknek!

A MaxCityben útjára indított „CUBE” nevű kortárs installációnkat december végéig a jó ügynek szenteljük, ezért is a neve: JÓKOCKA.

Érdekes fényjátékkal és dekorációval, november 26-án pedig egy vicces szelfitükörrel is várunk majd Titeket, hogy amíg szórakoztok és képtelen képeket készítetek magatokról vagy másokról, addig mi ezért még fizetünk is! Na persze nem nektek, hanem a Világszép Alapítvány gyermekeinek. 

A Világszép Alapítvány olyan gyerekekért jött létre, akiket kiemeltek családjaikból és gyermekotthonokban vagy nevelőszülőknél élnek. Az alapítvány programjai abban segítik a gyerekeket, hogy az otthontalanság, és az óriási bizalomvesztés és szeretethiány ellenére is meg tudják élni, hogy helyük van a világban, szeretetre méltóak, és vannak lehetőségeik az életben.

Gyertek, fotózzatok, posztoljatok, hogy ezzel TÁMOGASSATOK egy jó ügyet a JÓKOCKÁBAN!
 

MÁSkarácsonyfa kiállítás

December 1-től egy különleges kiállítással várunk mindenkit, ahol lakberendezési-, és dekoratőr iskolák hallgatói által díszített 2 méteres karton karácsonyfákkal mutatjuk majd be, mire képes a kreatívitás és a stílusérzék egy klasszikus témában, újszerű anyagokkal, és megközelítéssel.Várunk szeretettel minden inspirálódni vágyót!
 

Vissza
EN