Vissza a lap tetejére

Kivételes luxus és elegancia: Bellamo Premium Comfort

Kategóriák

2022.04.03.

Bemutatkozik a Bellamo Premium Comfort


Interjú Tancsik Tímea üzletvezetővelMi az üzlet rövid története? 

A Bellamo Premium Comfort bemutatóterem megnyitásával a tulajdonos célja olyan, hosszú múltra visszatekintő és kiváló minőséget képviselő gyártók kínálatának elérhetővé tétele volt a hazai vásárlók számára, amelyek a kivételes luxus és elegancia képviselői az ülőbútorok területén, és minden szempontból kielégítik az első osztályú kényelemre vágyók igényeit és elvárásait. Emellett fontos volt számunkra a forgalmazott főbb márkák, a de Sede és a Gala Collezzione különleges funkciójú bútorainak megismertetése a hazai célközönséggel.
 
Milyen termékeket kínáltok?  
 
Exkluzív értékesítői vagyunk a de Sede svájci kézműves manufaktúra innovatív ülőbútorainak, amelyek elsőosztályú bőr alapanyagokból készülő termékek. A gyár közel 60 éve működik, nemzetközi tervezőkkel dolgozik együtt. Itt szeretném kiemelni a de Sede által készített ülőbútorok egyedi megjelenését, hiszen számos modelljük rangos nemzetközi dizájnversenyek díjazottja.

Emellett bizonyos modellek más gyártók kínálatában nem létező funkciókkal bírnak, úgy, mint a 360 fokban körbeforgatható háttámlájú kanapémodellek, illetve franciaágyak, amelyek közül a bemutatóteremben is láthatunk és kipróbálhatunk néhányat.
 
Kik az elsődleges vásárlóitok?
 
A prémium ülőbútorok iránt fogékony vásárlói réteg, ill. megbízottaik, a lakberendezők és belsőépítészek, akik szakmai tapasztalataik alapján választják ki a megbízóik egyéniségéhez és otthonához leginkább illő bútorokat.

Vannak esetleg különleges, kuriózumnak számító termékeitek?
 
A már említett forgatható háttámlájú kanapék és franciaágyak, valamint a különleges formavilágú kanapék (pl. a de Sede itt látható bokszkesztyű kanapéja), pihenőágyak, fotelek és puffok (állítható magasságú ülőkék és asztalok), mind a de Sede, mind a Gala Collezzione kínálatából kiemelendők.
 
Hogyan és hol készülnek a forgalmazott termékeitek? 
 
A de Sede bútorait kézzel, különleges kézműves technológiák alkalmazásával készítik a gyár mesterei, akik elkötelezettek a legmagasabb színvonalú kivitelezés, a szigorú minőségi sztenderdek alkalmazása, valamint a részletekre és a személyes igényekre való maximális odafigyelés mellett. Ez a hozzáállás a gyártó által közzétett, a bútorkészítési folyamat pillanatait ábrázoló videókban is tetten érhető.
 
8 különféle bőrrel dolgoznak széles színválasztékban az egyedi igények szerint (modellenként eltérő, hogy melyik bőrrel választható az adott darab), melyek mindegyike kiváló minőségű, többszörös ellenőrzésen átesett alapanyag. Az itt megtalálható egyes kanapé és fotel modellek, mint pl. a DS-31 modellcsalád elemei is visszatükrözik a de Sede filozófiáját. A kézi öltésű szélek olyan egyediséget kölcsönöznek a bútoroknak, amelyek a gyártás kezdeteitől a márka megkülönböztető jegyeivé váltak.
 
Kapcsolódtok az üzlettel valamilyen művészeti ághoz, művészhez, alkotóhoz? 

Büszkén mondhatom el, hogy bemutatótermünkben megtalálhatók és megvásárolhatók az egyedi technikával dolgozó Németh Emese, művésznevén MESKA fali alkotásai.

Vissza
EN