Vissza a lap tetejére

Őrült, szenvedélyes, egyedi: bemutatjuk a KARE Budapestet

Kategóriák

2022.05.28.

Bemutatkozik a KARE Budapest

Folytatjuk üzleteinket bemutató sorozatunkat, amiből megismerheted a MaxCity üzletei mögött álló embereket, gondolatokat és filozófiákat. Nemrég a KARE Budapest lakberendezőjével, Kálmán Ágival beszélgettünk. Interjú.
 


 
Mi a KARE rövid története? 
 
A KARE egy német cég, amelyet pontosan 40 évvel ezelőtt alapítottak Müchenben. A két tulajdonos elképzelése az volt, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a designt és olyan különleges és egyedi darabokat hozzanak létre, amiben mindenki megtalálja a saját stílusát. A KARE franchise rendszerben működik, több mint 40 országban 200 partnerrel van jelen a piacon. 
 
Mi a márka ars poeticája?

A márka erőssége, hogy nem csak bútorokat árul, hanem egy életérzést is átad. Szenvedéllyel áll a designhoz, kissé örült, de egyedi bútorokat készit. A KARE jelmondata a "joy of living", azaz élet szeretete, hogy az otthon eltöltött idő miden perce élvezet és öröm legyen. Erőssége, hogy egy jól felépített brand áll mögötte, minden hónapban új marketing kampányokkal, anyagokkal erősiti a közösségi média felületeit. Most épp a 40 éves születésnapi kampányunk kezdődik, mely keretében akciókkal és nyereményjátékokkal készülünk. Erős jelenlét jellemzi a különböző rendezvényeken, fesztiválok, kiállításokon.

Milyen termékeket kínáltok?

A legkisebb kiegészítőktől kezdve, mint az evőeszközök, tányérok, gyertyatartók, dekor szobrok, az üveg és vászon képeken, tükrökön, lámpákon át a nagyobb bútorokig, mint asztalok, ágyak, kanapék, étkezőszékek, heverők, padok, lámpák, széles kínálata jellemzi.

Kik az elsődleges vásárlóitok?

A KARE vásárlói nyitottak a spontaneitásra, fejlődésre és a trendekre, nem ragaszkodnak a hagyományokhoz. Minden korosztály megtalálható a vásárlóink között, a fiatalok épp úgy, mint a designra nyitott családos emberek.

Vannak esetleg különleges, kuriózumnak számitó termékeitek? 

Különlegességek a hatalmas méretű figurák, szobrok. A német alapitó szeretett kutyájáról, majomról, lóról több óriás méretű szobor is készült. Az üzlet bejáratánál a vásárlókat fogadó hajlongó emblematikus emberfigura, FRED, mely ázsiai gyökerekhez nyúlik vissza.

Vissza
EN