Vissza a lap tetejére

Bemutatkozik a Nostalgia Shop

Kategóriák

2021.12.19.

Novemberben elindult sorozatunkban bemutatjuk azokat az embereket, akik a MaxCity üzletei mögött állnak, de természetesen szó esik azokról a gondolatokról, filozófiákról is, amelyekkel a vásárlók, érdeklődők találkozhatnak, akik betérnek az adott üzletbe. A Königs-Art Stúdió és a Leguan Exclusive után következzen egy igazi csemege, ismerd meg a Nostalgia Shopot és az üzlet vezetőjét, Száray Nikolette-t. Interjú.
 

Bemutatkozik a Nostalgia Shop
Kérünk, meséld el a márka történetét!

Egy közös vállalkozás keretein belül indítottuk útjra a MaxCityben található üzletünket az akkori üzleti partneremmel, pár évvel később pedig egyszemélyes tulajdonosként üzemeltetve folyattam tovább a márka építését. A 2008-as gazdasági válság komoly nehézséget jelentett, ennek következményeként a túlélés volt a legnehezebb.

Milyen termékeket kínáltok?  

Üzletünkben limitált szériás, egyedi, magas minőségű bútorokat és lakberendezési tárgyakat forgalmazunk, alapvetően prémium minőségű termékekkel, bútorokkal, szobrokkal, lámpákkal találkozhanak azok, akik betérnek hozzánk a MaxCity első emeletén.

Kik az elsődleges vásárlóitok?

Sok visszatérő vásárlónk van, jellemzően a felső-közép osztályból, a magasabban kvalifikált, entellektüel személyek keresik a termékeinket. Úgy vélem, nekik nagyobb igényük van arra, hogy magasabb minőséget képviselő bútorokat és kiegészítőket vásároljanak az otthonukba.

Vannak esetleg különleges, kuriózumnak számító termékeitek?

Igazán különleges, közvetlen indiai importból beszerzett rózsafa bútorokat, keleti hatású, kézzel készített függesztékeket, valamint Light & Living Holland lámpákat is árulunk, ezek valódi kuriózumnak számítanak.

Vissza
EN