Vissza a lap tetejére

Novetex Matrac Biomanufaktúra: az egészséges test működésének egyik alapköve az alvás

Kategóriák

2022.01.30.

Bemutatkozik a Novetex Matrac Biomanufaktúra

Interjú Újvári Péter üzletvezetővelMesélj a Novetex történetéről!

A Novetex 27 évvel ezelőtt jött létre, mint családi vállalkozás, aminek a fókuszában az áll, hogy segítse az ideális fekvőhelyet megtalálni, olyan emberek számára is, akik a klasszikus, sorozatgyártásban készülő matracokból nem tudnának megfelelő fekvőhelyet választani maguknak. Olyan egyedileg, kézzel készült, természetes alapanyagokból összeálló matracok létrehozatala volt a cél amíg egyedi igényeket tudnak kiszolgálni szemben a tömegtermékek adta lehetőségekkel.

Mi a Novetex ars poeticája?

Az alvás az egyik legfontosabb regenerációs folyamat az ember életében, ami az élet különböző területeire számtalan ponton kihatással van, a munkahelyi vagy az iskolai teljesítménytől kezdve - az immunrendszer védekező képességén át - a növekedő baleseti kockázatig. A Novetex Biomanufaktúra az egyedi és széles kínálatával erre a kérdésre próbál választ találni. Az egészséges test működésének egyik alapköve az alvás. Ezért ennyire lényeges a normális alvó környezet és a jó minőségű fekhely biztosítása. Az erre való megoldást a többek között 97 féle komforttal készíthető biomatracok adhatják meg.

Milyen termékeket kínáltok?  

A cég repertoárja hideghab matracokból, speciálisan zónázott táska rugós fekhelyekből, gyógyászati segédeszköznek minősülő, nyomás elvezető anyagból készült matracobólk és a teljesen természetes anyagokból készülő biomatracokból áll. 

Kik az elsődleges vásárlóitok?

Azok alkotják az érdeklődők nagy hányadát, akik egyedi igényt fogalmaznak meg és várnak ezekre hatékony és gyors megoldásokat, olyan eszköz készlettel, manúfaktúra rendszerben dolgozó műhellyel, ami az országban egyedülálló.

Vannak esetleg különleges, kuriózumnak számító termékeitek?
 
Kezdetben kuriózumnak minősültek a kókusz és a latex matracok, majd a később a kettőnek az elegyéből létrejövő biomatracok. A különlegességük abban rejlik, hogy bármilyen alvási szokáshoz és testalkathoz hozzá igazíthatóak. Továbbá egyedi alakzatok is kivághatók belőle. Létrehozhatóak olyan francia matracok is, amelyek egy magasságúak, de eltérő keménységűek lesznek. Utólag is átalakítható a szerkezetük.

Vissza
EN