Vissza a lap tetejére

Eredményhirdetés: "Alkosd a tered" gyereknapi rajzpályázat

Kategóriák

2021.05.16.

Kedves Pályázók!

Az "Alkosd a tered!" pályázatunkra olyan nagy mennyiségű fantasztikusan kreatív és izgalmas alkotás érkezett, hogy zsűrink nagyon nehéz helyzetben volt, ezért az értékelés még az utolsó pillanat után is zajlott, emiatt köszönjük a türelmeteket! Mindenkinek elismerést érdemel a műve, látszik, hogy mennyi gondolat és remek ötlet, komoly munka volt a rajzok, grafikák és makettek mögött, ezúton is szeretnénk bátorítani Titeket, hogy folytassátok az alkotást a jövőben is! Ebben a pályázatban most csupán 3 művészünket tudjuk nyereménnyel is díjazni, de ez egy szubjektív vélemény, így senki se csüggedjen, sőt, legyen nagyon büszke magára! Következzen a 3 győztes neve és alkotása:

Juhász Hédi (6-8 évesek kategória)"Itt aztán nincs lehetetlen! A padláson egy róka-sárkány él. A tetőablakon gyönyörű kilátás nyílik az égboltra.
A földszinten modern technikai eszközök biztosítják a védelmet, a biztonságot, a szórakozást. Hédi kívánságát egy róka-robot teljesíti. Vannak háziállatai: madárka és cica. Az emeletre mini rakéta szállítja fel. A hangulatvilágításról egy tűz-lámpa gondoskodik."


Éberlein Ildikó (9-12 évesek kategória)"A birodalmam vízen úszik egy fűtáblán. Az emeletes ágyra szivárvány lépcső visz fel. Alatta van egy íróasztal. A szék külön fűtáblán úszik, mellette egy állókával, ha Anya is segít a háziban. Az ágy mellett található a szekrény. Itt tartom a ruháimat, a hörcsögömet, könyveimet, és minden kincsemet."

Peresztegi Hanna (13-16 éves kategória)"Az én álomszobám tulajdonképpen több kisebb, kör alakú helyiségből áll, együtt alkotva egy szobát. Minden helyiségek külön funkciója van - van, ahol aludni, van, ahol tanulni és van, ahol zongorázni lehet. Az egész szobában a zöld szín és a növények dominálnak - megnyugtatóak és közelebb hozzák a természetet is. A létrák és a kör alakú zeg-zugos kis helyiségek teszik az egész szobát izgalmassá, kalandossá és igazán otthonossá."
 

Nyeremények:


1. kategória: 6-8 éves korosztály - 100.000 Ft
2. kategória: 9-12 éves korosztály - 100.000 Ft
3. kategória: 13-16 éves korosztály - 100.000 Ft
 

Különdíj


Lezárult a  közönségszavazás is, így kihirdethetjük az utolsó nyertesünket: gratulálunk a legtöbb - szám szerint 275 - szavazatot gyűjtő 12 éves Szántó Dorottyának! 

Szántó Dorottya (9-12 éves korosztály)A megálmodott szobát, ha megvalósítani nem is tudjuk, de hogy mégis kicsit életre keltsük, szakembereink segítségével kinyomtatjuk 3D printerrel egy makett formájában.


 

A zsűri által kiválasztott legjobb 20 pályázatot (köztük a 3 kategória nyerteseinek munkáit) A/1 méretű plakátok formájában kiállítjuk 2021. május 30-tól két héten keresztül a MaxCity-ben. 

Díjátadó: 2021.05.30. 10:00 - mikor máskor, mint a Gyereknapon! Mindenkit szeretettel várunk, és minden gyermekkorú látogatónkat megvendégelünk egy jó nagy adag fagyival is!

Vissza
EN