Vissza a lap tetejére

ONAKOM - Soaring

Kategóriák

2021.10.15.

Ha 2021.10.08. és 10.17. között ellátogatsz a MaxCitybe, és megkeresed a KOLLAB KOCKÁT, azaz a 'Rising Grid - The Collab Cube'-ot, a bevásárlóközpontunk extra hangolású szférikus zónáját, ahol a dimenziók és művészetek kölcsönhatásában a vizualitás, a fények, színek, formák, illatok és a zene - az audió- és vizuális élmény - egyszerre hatnak rád. 

Hogy biztos legyen a hatás, a zenék megkomponálására 5 kiemelkedő hazai elektronikus zenészt kértünk fel, ezen a héten pedig napról-napra lerántjuk a leplet az előadók külön a CUBE-ra komponált zenei etűdjeiről. Hogy teljes legyen a kép, ma az ötödik zenészről is lerántjuk a leplet:


ONAKOM - Soaring


Soundcloud    Az alkotóról:

A btworks néven alkotó Birinyi Tamás grafikusként és motion designerként számos zenei projekt keretében, többek között olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Eprom, Alex Banks, iamyank, vagy éppen Szabó Balázs. A zenéből nyert benyomások, mint állandó inspirációs forrás, meghatározó motivációt adtak arra, hogy maga is produceri pályára lépjen. Az eddigi munkáiban megszokott sötét, mély, texturált képek és atmoszférák ezentúl saját hangjaiban öltenek testet, érintve a kísérleti sound design, a downtempo és a bass music határait. Dalai pedig absztrakt, változatos szerkezetükkel és sötét, szürreális hangképeivel sodornak minket egy utópisztikus világ mélyére.


 

Vissza
EN