Vissza a lap tetejére

Pop My Ego - Lucid noise

Kategóriák

2021.10.11.

Ha 2021.10.08. és 10.17. között ellátogatsz a MaxCitybe, és megkeresed a KOLLAB KOCKÁT, azaz a 'Rising Grid - The Collab Cube'-ot, a bevásárlóközpontunk extra hangolású szférikus zónáját, ahol a dimenziók és művészetek kölcsönhatásában a vizualitás, a fények, színek, formák, illatok és a zene - az audió- és vizuális élmény - egyszerre hatnak rád. 

Hogy biztos legyen a hatás, a zenék megkomponálására 5 kiemelkedő hazai elektronikus zenészt kértünk fel, ezen a héten pedig napról-napra lerántjuk a leplet az előadók külön a CUBE-ra komponált zenei etűdjeiről.
 

A sorozatot a Pop My Ego 'Lucid noise' című alkotásával indítjuk.

Pop My Ego | Lucid noise | 5:21

SoundcloudHogyan született a track?

A Budapest Design Week kapcsán létrehozott tracket az urbánus embert körülvevő hétköznapi zajok a világa insprirálta, melyet a reggeli ébredés, az álomból kilépés, a valóságból beszűrődő hangok, zajok és ritmusok szintézise kelt életre.A formációról:

Popmyego a magyar képzőművészeti szcéna progresszív színfoltja, a Berlini Love Parade-tól a Burning Manig sokat próbált színpadi legendák. Kram Berevvel kiegészülve létrehozták kinky techno triójukat, mellyel kísérletet tesznek elektronikus zenei univerzum tágítására az experimental, kinky techno és intermiediális felületek, a biodinamikus performance egyedi polgárpukkantó megnyilvánulásaival.
 
Facebook | Instagram | Behance
 

Vissza
EN