Vissza a lap tetejére

Alkosd a tered! - Rajzpályázat gyerekeknek

Kategóriák

2021.04.23.

Véget ért az gyereknapi design rajzpályázatunk, most pedig lerántjuk a leplet a beérkezett csodálatos pályaművekről. Köszönjük a 217 beküldött rajzot, fantasztikusak vagytok!  Kattintsd végig a képgalériát!
 
 

 

Alkosd a tered és mutasd meg a világnak!

...végre csak Te rendezhetnéd be;
...bármit lehetne;
...bármiből lehetne;
...bármennyiért lehetne!


Akármilyen fura, de mi, a MaxCity menedzserei is voltunk gyerekek. Feküdtünk a szobánkban az ágyunkon vagy matracunkon általában egy óriási kupleráj közepén és azon gondolkodtunk, hogy ha ilyen lenne vagy olyan, biztosan nagyobb rendet tartanánk.

Persze köztünk is voltak rendes gyerekek, de ők is tátott szájjal bámulták a külföldi filmek gyerekszobáit, ahol annyi minden volt. Most arra vagyunk kíváncsiak, hogy a ma gyerekei, azaz Ti, akik ráadásul most különösen sok időt töltöttetek a szobáitokban, milyenre vágynátok, ha bármit lehetne?
 

Szóval most rajtad a sor!


Álmodj, alkoss szabadon, nem feltétel, hogy megvalósítható legyen, csak tükrözze a világod, a személyiséged!

Küldd el nekünk bármilyen formában (kézirajz, számítógépes terv, vagy bármi egyéb, nincs megkötés), lényeg, hogy értelmezhető legyen számunkra az elképzelésed. Ha mellékelsz hozzá egy fél oldalas leírást (akár apa vagy anya is segíthet), az még jobb.

A pályázatokat e-mailben várjuk a palyazat@maxcity.hu címre, illetve postai úton a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont Üzemeltetési irodjájának címezve (2045 Törökbálint, Tópark utca 1/a.) - a borítékra írjátok rá: "rajzpályázat"!

3 fős zsűrink fogja elbírálni a beérkezett pályaműveket, melyek közül a legjobb 20 pályázatot t A/1 méretű plakátok formájában kiállítjuk 2021. május 30-tól 2 héten keresztül a MaxCity-ben, és az alkotó megjelölésével kitesszük a közösségi oldalainkra is. Sőt, kategóriánként az általunk legjobbnak ítélt alkotást vásárlási utalvánnyal is jutalmazzuk, melyet a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont üzleteiben használhattok fel a jelenlegi szobátok pimpelésére!
 

Nyeremények:


1. kategória: 6-8 éves korosztály - 100.000 Ft
2. kategória: 9-12 éves korosztály - 100.000 Ft
3. kategória: 13-16 éves korosztály - 100.000 Ft
 

Különdíj a közönségszavazatok alapján:


Az általad megálmodott szoba makettjét, ha megvalósítani nem is tudjuk, de - hogy mégis kicsit életre keltsük - szakembereink segítségével kinyomtatjuk Neked 3D printerrel.

A Zsűri tagjai:

Kovács Zsófia, Center Manager - MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont)
Ujlaky-Gazdag István, Főszerkesztő - Octogon online
Szőke Gergely, Grafikus - Hello Wood Zrt.

A pályaművek beküldési határideje: 2021.05.13.

Eredményhirdetés: 2021.05.16. 18:00

Díjátadó: 2021.05.30. - mikor máskor, mint a Gyereknapon!

Vissza
EN