Vissza a lap tetejére

Alkosd a tered! - Rajzpályázat részvételi szabályzata

Kategóriák

2023.04.22.

Kedves Anyukák, Apukák, Gondviselők!

A MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont (Thematic Properties Ingatlanalap - székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 10. 2. em; adószám: 18756593-2-41) gyermeknap alkalmából rajzpályázatot hirdet 6-16 éves gyermekek részére „Alkosd a tered!” témában.

A pályázat részletei:

Pályázatot nyújthat be az alábbi korcsoportokba tartozó gyermek szülője, gondviselője.

A pályázatot az alábbi korcsoportokban hirdetjük meg:

6-8 éves korosztály 
9-12 éves korosztály 
13-16 éves korosztály

Formai követelmények:

A pályázatokat szabadon választott technikával, kézirajz, számítógépes terv, vagy akár egy makett formájában is elkészíthetik a gyerekek. A pályázatokat egy egy 5x5 méter alapterületű képzeletbeli szobára kell elkészíteni. Egy pályázó csak egy képpel pályázhat. A beküldött pályázat utólag nem szerkeszthető vagy más módon nem módosítható, egy pályázó összesen egy pályázat beküldésére jogosult.

Az elkészült munkát kérjük beszkennelni vagy lefotózni, és jpg vagy png formátumban (min. 300 dpi felbontásban) feltölteni. 

Nevezési díj: nincs

Pályázat benyújtására vonatkozó információk:

Kérjük a szülőket, hogy az elkészült pályázati anyagokat 2023. május 15-én éjfélig töltsék fel a https://woobox.com/sp6et8 weboldalon található űrlap kitöltésével. 

A szülők a rajz feltöltésével kifejezetten hozzájárulnak annak a MaxCity kommunikációs csatornáin való közzétételéhez, nyomtatásban és a MaxCity területén történő megjelenítéséhez (kiállításához).

A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beérkezett pályaműveket előzsűrizze, és a kiírásban szereplő tartalomtól eltérő alkotásokat, illetve a kifogásolható, vagy jogsértő szóhasználatú és tartalmú pályaműveket a pályázatból kizárja.

A korcsoportonkénti legjobbak kiválasztásáról egy 3 fős szakmai zsűri hoz döntést. 

A közönségszavazás keretében a pályázati anyagokra pályázati weboldalon (a https://woobox.com/sp6et8) lájkolással lehet szavazni 2023. május 17-én, éjfélig. 

A legtöbb lájkot elérő alkotó közönségdíjban részesül.

Az eredményeket 2023. május 18-án 18:00-kor a MaxCity Facebook és Instagram oldalán és a www.maxcity.hu honlapon is közzétesszük. 

A nyertest értesítjük a pályázat során megadott e-mail címen.

Örömteli időtöltést kívánunk!

Törökbálint, 2023.04.22.

MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont
Thematic Properties Ingatlanalap 

Vissza
EN