Vissza a lap tetejére

Rendkívüli tájékoztatás

Kategóriák

2021.03.06.

Kedves Látogatóink!

A 2021. március 5-én közzétett 104/2021. (III. 5.) kormányrendelet értelmében a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont üzleteinek és szolgáltatóinak nyitvatartása az alábbiak szerint módosul:

a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont a március 8. - április 8. közötti időszakban is nyitva tart a hét minden napján 10:00-19:00 között, ugyanakkor üzleteink közül csak a rendelet 3. 4.§ (2) c) pontjában meghatározott „építőanyagot és eszközöket árusító” üzleteink látogathatók.

A vásárlók előtt jelenleg is nyitva tartó üzletek az alábbiak:

- Doorstar Luxury
- Green Mango
- Kaindl Exkluzív Padló
- Leguan Exclusive
- MARDEGAN Legno Parketta manufaktúra
- Max Parketta Kft.
- SpaTrend Outdoor Design

A bevásárlóközpontunkban működő étterem továbbra is csak elvitelre szolgálja ki látogatóinkat.

A bevásárlóközpontunk jelenleg zárva tartó üzletei továbbra is elérhetőek online és telefonon, ezáltal zavartalanul működik a házhozszállítás is.

A nyitvatartással kapcsolatos információkat folyamatosan frissítjük. Konkrét információkért kérünk, keresd fel az adott üzletet: https://www.maxcity.hu/uzletek

A MaxCity üzemeltetése és teljes csapata továbbra is mindent megtesz az egészségügyi előírások és ajánlások (maszk használat, fokozott takarítás és fertőtlenítés, gyakoribb szellőztetés, antibakteriális kézfertőtlenítő állomások biztosítása és antibakteriális illatosítás) betartásáért, hogy vásárlóink a lehető legnagyobb biztonságban legyenek bevásárlóközpontunkban.

Ennek érdekében tehát az alábbi óvintézkedések betartására kérünk:

- Viselj maszkot a bevásárlóközpont egész területén!
- Tarts legalább 1,5 méter távolságot!
- Használd a kihelyezett kézfertőtlenítő állomásainkat!
- Ha lehetséges, inkább fizess bankkártyával a jelenleg is nyitva tartó üzletekben!

Vigyázzunk egymásra!

Vissza
EN