Vissza a lap tetejére

Találkozzunk a Budapest Black Food Festivalon!

Kategóriák

2020.08.18.

We love colors. Black is one of our favorites.

„A fekete mindig bátorít, hogy azt alkalmazzuk, amit tudunk, ne azt amit látunk. Képes a káoszból ezáltal rendet teremteni…” 

A FEKETE számunkra szimbólum. Elegáns, mély, erős. Az alap, amiből meríthetünk vagy ami elnyel. A MaxCity elkötelezett híve a design-nak. Az aktuális trendek megismerése, megismertetése ebből adódó fontos küldetésünk, a nyitottság pedig minden alkotó energia alapja. Szerintünk minden kísérlet izgalmas, amiből valami új születhet és hogy a konvenciók adta korlátok és határok csak gátolnak bennünket. Ezért veszünk részt az idei Budapest Black Food Festivalon. Hogy a nyitottságot és kreativitást hirdessük és képviseljük. Kövess minket itt és Facebook, valamint Instagram csatornáinkon, a következő két hétben megismerheted a mi fekete esszenciánkat…


Mikor?

2020. augusztus 29-én szombaton, 11:00 és 21:00 között.


Hol?

Az Off Kultúrszövőgyár területén megrendezésre kerülő Budapest Black Food Festivalon (1045 Budapest, Berni utca 1.) Nézd meg térképen!


Hol tudsz jegyet vásárolni? 

Kattints és megmutatjuk!


Játssz velünk!

Gyere és találkozzunk a fesztiválon ​a MaxCity fekete design fotósarkában, ahol amellett, hogy megismerheted üzleteink kínálatából válogatott fekete bútor- és kiegészítő összeállításunkat, helyszíni játékunkon a kiállított design szettet (Babzsák fotel lábtartóval - Königs Art, Francia buldog - KARE, újságtartó - IDdesign) is megnyerheted. Mit kell ehhez tenned?
  1. Látogass meg minket a Budapest Black Food Festivalon található MaxCity standon!
  2. Készíts egy szelfit a MaxCity fotósarokban!
  3. Az elkészült fotót oszd meg nyilvános Instagram oldaladon a #MaxCityBFF hashtag kíséretében!
  4. Kövesd a @maxcity.official Instagram oldalát!


Eredményhirdetés: 2020.08.29-én 22:00-kor.

Csatlakozz Facebook Eventünkhöz!

 

Vissza
EN