Vissza a lap tetejére

Új franciaágy modellek a Rio Art & Designban

Kategóriák

2021.08.03.

Dalma és a Firenze ágyneműtartós franciaágy, az Rio Art & Design két legújabb modellje


Az ágyneműtartó a lábvég felöli oldalról nyílik, tehát választhatsz 2 db egyedül álló vagy egy nagy matracot. Az ágyrács bele van építve az ágyba. Az ár tartalmazza a fejvéget, az ágyneműtartós ágytestet és az ágyrácsot is. 160x200 cm 180x200cm a két leggyakrabban rendelt méret. Kérésre egyedi méretben is rendelheted!

Nem csak az ágykeret, hanem fejvég méretét is több méretben kérheted, rövid és hosszú fejvéget választhatsz. A hosszú fejvég esetében az ágy fejtámla része az ágykereten is túllóg, így az éjjeli szekrények mögött is folytatódik.
 

Az ágyak egyediségét, különlegességét a háttámla/fejtámla nyújtja. 


Firenze franciaágy fejtámláján lévő fektetett 6 szög forma teszi igazán minimalista formavilágúvá, és összességében a hatás eredményeként egy alacsonyabb hatású franciaágy formája jelenik meg az enteriőrben. 

Dalma franciaágy puhán kárpitozott fejtámláján különleges egymásba forduló ötszögek mintáját láthatjuk. Sokak szerint ez a középkori templomok gótikus üvegablakait idézi meg, ami rendkívül elegáns és kifinomult hatást kelt a lakásban.Firenze franciaágy kis fejvéggel 160*200 cm, III. kat. szövettel: 375.200 FtDalma franciaágy 160*200 cm, III. kat. szövettel: 438.600 Ft

Vissza
EN