Vissza a lap tetejére

Vadonatúj cikksorozatokkal indítjuk a 2022-es évet!

Kategóriák

2022.01.02.

Még több hasznos és izgalmas tartalmat olvasnál a lakberendezés és a design témákban? Jó hírünk van: vadonatúj cikksorozatokkal indítjuk a 2022-es évet!

Január első hétfőjén 10 napos otthonfrissítő kihívásra invitálunk mindenkit, aki ráncba szedné egy kicsit szűkebb lakókörnyezetét. Tarts velünk, tarts ki!Minden héten más és más dizájnzsákmányra vadászunk majd: csupa apró, különleges tárgyra, amely garantáltan színt visz a mindennapokba, és a pénztárcát sem terheli meg különösebben. Velünk portyázol? 

Havonta gazdagodó mintatárba gyűjtjük a lakberendezésben használatos kulcsfontosságú motívumokat, matéria-mustránk során górcső alá vesszük a legtrendibb anyagokat, sőt rendszeres márka-börzét is tartunk, bemutatva a MaxCity üzletei által forgalmazott legizgalmasabb márkák történetét és küldetését. 

Ho(me)roszkóp című rovatunkban eláruljuk, milyen otthonban érzik magukat igazán jól az egyes csillagjegyek szülöttei – érdemes követni akkor, is ha nem hisszük, hogy sorsunkat és ízlésünket az égitestek irányítják!   

Természetesen a népszerű rovatainkat 2022-ben is folytatjuk, így tehát DesignHistória címmel minden hónapban újabb nemzetközileg elismert magyar vagy külföldi dizájnert mutatunk majd be, Heti kedvenceinket  a MaxCity aktuális kínálatából válogatjuk Nektek, „story telling” jelleggel üzleteinket és azok tulajdonosait ismerheteitek meg, végül, de nem utolsó sorban rendületlenül készítjük majd Design komplex című podcast adásainkat jobbnál jobb vendégekkel és szakmai, de bárki számára fogyasztható témákkal.

Tartsatok velünk 2022-ben is, unatkozni nem fogtok, fejlődni és szórakozni biztosan! 

Vissza
EN