Vissza a lap tetejére

VENI - Kék lovas

Kategóriák

2021.10.15.

Ha 2021.10.08. és 10.17. között ellátogatsz a MaxCitybe, és megkeresed a KOLLAB KOCKÁT, azaz a 'Rising Grid - The Collab Cube'-ot, a bevásárlóközpontunk extra hangolású szférikus zónáját, ahol a dimenziók és művészetek kölcsönhatásában a vizualitás, a fények, színek, formák, illatok és a zene - az audió- és vizuális élmény - egyszerre hatnak rád. 

Hogy biztos legyen a hatás, a zenék megkomponálására 5 kiemelkedő hazai elektronikus zenészt kértünk fel, ezen a héten pedig napról-napra lerántjuk a leplet az előadók külön a CUBE-ra komponált zenei etűdjeiről. Következzen a negyedik!
 

VENI - Kék lovas


Soundcloud   Hogyan született a track?


"Az életben is folyamatosan talált tárgyakat szerzünk és rendszerezünk. Keressük otthonunk, miközben szerezzük tárgyaink és fordítva. És a tárgyak teszik a dolgukat, mennek, ahogy jöttek. Mindig egyre "való-színű"-bbé válnak a körforgásban, amiben “funkció”-t “nyer”-nek, amikor “értelem”-mel “ruházzuk fel” őket.
 
Ezen tűnődtem, meg hogy azt a régi dobozt azért még nem dobom ki. Nem tudom, hogy miért tartottam meg, de elég régóta megvan, ezért talán fontos. Egy tucat újabbat felhalmoztam már, ami erre emlékeztett, de még mindig nem emlékszem rá, hogy mi van ebben. Lehet, hogy ki kéne nyitni?
 
A cím egy vízióra utal, melyben Solymosi Vilmos (Dj Bootsie) Horseriders Toward the Abbyss című dalának lovasa Francz Marc (Der Blaue Reiter) kék lovait üli meg. Útját ezúttal szirénének is kíséri és a valóság is csak egy karnyújtásnyira van."Az alkotóról:

Alkotással kapcsolódni, teremtőn jelen lenni, inspirációt adni.
 

Vissza
EN