Vissza a lap tetejére

Üdvözlünk egy új világban! - vrDesigner_LAB megnyitó

Kategóriák

2022.10.09.

Megnyitja kapuit a vrDesigner_LAB

2022. október 12. 18:00

Mint minden területet, az építészetet és lakberendezést is olyan hatások és elvásárok formálták az elmúlt években, amelyek miatt egyre nagyobb jelentőséggel bír a precíz tervezés mind konstrukcionálisan, mind anyagilag és nem utolsó sorban a terv/valóság arányt nézve a végeredményt illetően. Ráadásul rohanó és kiszámíthatatlan világunkban az időfaktor egy újabb komoly nehezítő tényező. Mindezek fényében a kulcs itt is a technológiai újításokban rejlik, melyek révén egyszerre kaphatunk megoldást az érintett területekre. 

A jövő pedig a VR technológiáé: tervezés, élethű látványtér, konkrét és kalkulálható konszignáció, végtelen számú variáció, real time.  A MaxCityben egy olyan VR lakberendezési- és co-working központot nyitunk 2022. október 12-én, ahol nem csupán a vr_Designer csapatának komplex szoftverje lesz egyedülálló, hanem hogy a tervezők a jövőben egy co-working térben, különálló tervező boxokban dolgozhatnak akár egyedül, akár az ügyfelükkel, a falakon pedig anyagminta bank segíti majd a látványterv alapján kiválasztott termékekről való egyeztetést. Ez a megnyitó a leendő co-working központ egyfajta „Bokrétaünnepsége”, mely keretében működés közben mutatjuk be a sokoldalú szoftvert, felvázoljuk a leendő központ koncepcióját, egyúttal lehetőséget adunk a kapcsolódásra minden olyan partnernek, aki szeretne a rendszer réészévé válni. 

Ezáltal a találkozások terei nálunk adottak és egy újabb kiterjesztéssel újabb értelmezést nyernek. A Design Hét ideje alatt várjuk az érdeklődőket, hogy teszteljék a vrDesigner szoftvert. 

A programhoz ez alkalommal ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött buszjáratot biztosítunk a Budapesti Műszaki Egyetem parkolójából.

Indulás: 17:00
Visszaérkezés: kb. 20:30 A szakmai megnyitó zárásaként, s egyben egy másik programunk megnyitójaként kis kulturális különlegességre invitáljuk majd a közönséget a MaxCity 2. emeletének átellenes oldalára, ahol rendezvénytermünkben egy formabontó kiállítás veszi kezdetét "PAUSE - pillanatkép a Catwalk Concert Productions & Soharóza: Keleti blokk című előadásának jelmezeiből" címmel. A megnyitó 19:30-kor kezdődik.Vissza
EN