Vissza a lap tetejére

Wenga Design: az aprólékosságban rejlik a nagyság titka!

Kategóriák

2021.12.29.

Novemberben elindult sorozatunkban bemutatjuk azokat az embereket, akik a MaxCity üzletei mögött állnak, de természetesen szó esik azokról a gondolatokról, filozófiákról is, amelyekkel a vásárlók, érdeklődők találkozhatnak, akik betérnek az adott üzletbe. A Königs-Art Stúdió, a Leguan Exclusive, majd a Nostalgia Shop után következzen az üzlet, ahol "az aprólékosságban rejlik a nagyság titka!" Ismerd meg a Wenga Designt és Vörös Lajos designert! Interjú.
 

Bemutatkozik a Wenga DesignHogyan kezdődött a Wenga Design és a Te közös történeted?

A szakmám műbútorasztalos, szenvedélyem a tervezés és a különböző anyagok házasítása. Ezáltal úgy gondoltam, hogy egy igazi piaci rést sikerült megtalálni hazánkban. Hiszen saját tervezőcsapattal egyedi igények szerint méretre tervezzük az exkluzív bútorokat. Az irányításom alatt álló saját üzemünkben asztalos, kárpitos, varrónő és mérnök szakemberek egy emberként összefogva valósítják meg a terveket.

Mi a Wenga Design ars poeticája?

„Szerelmünk a Wenga.” 2012 óta képviseljük a saját márkánkat a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban, ahol igény szerint egész enteriőrök megtervezését és kivitelezését is vállaljuk. Kedvenc mondásom és filozófiánk: „Az aprólékosságban rejlik a nagyság titka.” 

Milyen termékeket kínáltok?  

A prémium színvonalú bútorok és kiegészítők mellett, egyedi kristálycsillárok is szerepelnek a portfóliónkban. Termékeink a legjobb minőségű olasz, német, spanyol és francia alapanyagok ötvözetéből születnek. Munkáink a luxus iroda berendezésétől - a több 100 m2-es házakon keresztül - a magánklinikáig széles körben kiterjed. Ezen kívül forgalmazunk Roberto Cavalli, Armani, Ferre és Blumarine tapétákat. 2021. január 1-jétől a luxus szaniterek és fürdőszobai kiegészítők, valamint nagy méretű kerámialapok is megtalálhatók kínálatunkban.

Kik az elsődleges vásárlóitok?

Vásárlóink elsődlegesen azok közül kerülnek ki, akik számára különösen fontos az egyediség, személyreszabottság és a minden részletre kiterjedő igényesség, amit a közvetlen környezetükben is szeretnék érezni és élvezni. Munkánkkal az ezeknek a tényezőknek köszönhető luxus életérzést szeretnénk biztosítani vevőinknek. Az ügyfeleinkkel több körben beszélgetünk, elmondják az elképzeléseiket, ha kell, személyesen felmérjük a terepet, és teszünk javaslatokat azzal kapcsolatban, hogy mi lenne az, ami leginkább megfelelne az igényeiknek.

Vannak esetleg különleges, kuriózumnak számító termékeitek?

A Glamour és Art Deco stílus szerelmesei vagyunk. Nagyon büszkék vagyunk minden termékünkre, hiszen egytől egyig egyediek és kuriózumnak számítanak.

Van bármilyen kapcsolódása az üzletnek valamilyen művészeti ághoz, esetleg művészhez?

Az asztalos szakma leginkább művészi ágát választva lehet következtetni arra, hogy alapvető vonzódásom van a művészetekhez. Rendkívül érzékeny vagyok más alkotók munkái iránt, és szívesen működöm együtt olyan művészekkel, akikkel kölcsönösen kiegészítjük egymás munkáját. A profilunkat legsikeresebben festő- és szobrászművészek alkotásaival tudjuk kiegészíteni.

Vissza
EN