Vissza a lap tetejére

Design Komplex Podcast - Cabin Talks Ep. 01

Kategóriák

2022.11.07.

A Design Komplex Hello Wooddal közösen szervezett különleges podcast mini sorozatában, a Cabin Talksban a Hello Wood által megálmodott és elkészített kabinból jelentkezünk be egy héten keresztül minden nap.

Az első részben az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) projekt kialakulásáról, jelentőségéről és részleteiről szóló témával kezdjük a beszélgetést. Megosztunk több olyan háttérinformációt és tapasztalatot, amik a szervezés és részvétel kapcsán merültek fel.

Konkrét példákat hozunk arra is, hogy hogyan jelenik meg a design a programokban. Érdekesség, hogy hogyan lehet a programokat úgy kialakítani, ami a Balaton-felvidéki helyiek és az ide látogatók számára is érdekesek.
De hol is van az ország valószínűleg egyetlen olvasókabinja? Milyen összefogás kellett ennek a létrejöttéhez? Milyen lehetőségeket rejt, és mit csinálhatunk még ott az olvasáson kívül? Fontos kérdés általánosságban, hogyan lehet a kommunikációval felhívni a Balaton-felvidékre érkező vendégek, külföldiek figyelmét a régió különböző programjaira, látványosságaira, nevezetességeire, hogy mélyebben megismerhessék a környéket és kultúráját.
Szó volt még arról is, hogy a tájsebekkel - azaz tipikusan a bányákkal - mit lehet kezdeni, hogyan lehet ezeket a területeket hasznosítani, és milyen kihívásokkal szembesülünk a tervezés során.

Végül pedig a következő Builder Summitról osztunk meg részleteket és háttér-információkat, ezért mindenképp érdemes meghallgatni az adást!

További részletekért látogassatok el a veszprembalaton2023.hu-ra!

Műsorvezető: Tóth Kristóf a Hello Wood-tól
Vendégeink: Mike Friderika, WEB 2023 EKF programfejlesztésért felelős igazgató, Ráday Dávid, Hello Wood társalapító

Vissza
EN