Vissza a lap tetejére

Design Komplex Podcast - Cabin Talks Ep. 02

Kategóriák

2022.11.08.

A Hello Planet startup design táborról, illetve egy korábbi design és egészség prevenciót fókuszba helyező tábor tapasztalatait és élményeit osztjuk meg veletek ebben az adásban. A táborok több workshop köré szerveződnek, többek között építész, formatervező, fotós, animációs, textil csoportokban alkothatnak a fiatalok.

Részletekbe menően bemutatjuk, hogy milyen projektek, workshopok valósultak meg a táborokban, és ezek hogyan kapcsolódtak össze a designnal és a fenntarthatósággal.

Bora és Misi megosztják a saját történetüket arról, hogy miért indultak a grafika és az építészet irányába, és hogyan befolyásolták őket az útjukon ezek a táborok. Közös bennük, hogy mindkettejük életében meghatározó élményt jelentettek.

A táborok szórakoztató oldaláról is beszélgettünk, valamint arról, hogy milyen tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodott Bora és Misi.

Bora bemutatja csapatának projektjét, aminek a keretében fák ültetésével foglalkoznak. Nem mindegy, hogy mikor, milyen fát, milyen földbe ültetünk, ők ezekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Több különböző csomagot is kínálnak azoknak, akik élni szeretnének az adományozás, a fa ültetés lehetőségével, és így járulnának hozzá a fenntarthatósághoz. Mindehhez úgy kapcsolódik a design, hogy ennek a frissen indult vállalkozásnak teljes brandet, arculatot és a designt is megtervezett a csapat a tábor alatt.

Műsorvezető: Fekete Mátyás a Hello Wood-tól
Vendégek: Koltai Bora, Walton Mihály (korábbi és jelenlegi tábor résztvevők)

 

Vissza
EN