Vissza a lap tetejére

Design Komplex Podcast - Cabin Talks Ep. 03

Kategóriák

2022.11.09.

A Cabin Talks különleges helyszíne, ahonnan bejelentkeztünk Budafokról, az Ökumenikus Segélyszervezet hátsó kertjében található. A Hello Wood fából készült különleges design kabinjával növelték meg a tárgyaló kapacitásaikat, illetve egy inspiráló, kreatív környezetet is biztosítani szerettek volna a kollégáknak a megbeszélésekhez.

A Hello Wood és az Ökumenikus Segélyszervezet együttműködése már korábban elkezdődött. Ilyen például az adomány karácsonyfa, ami egy jól sikerült figyelemfelkeltő akció volt. A segítségnyújtásban fontos szerepet játszik a design azáltal, hogy nagyban hozzájárul a figyelemfelkeltéshez, illetve kézzelfoghatóvá is teszi azt. A jó design, egy jó installáció akár megsokszorozhatja egy kampányban az adományozott összeget. Ezzel együtt nem szabad, hogy a design öncélú legyen.

Fontos cél, hogy minél inkább önfenntartóvá tudjanak válni azok, akiknek segít a segélyszervezet, ezért mindig figyelembe kell venni az adott régió adottságait, lehetőségeit, és az ott található igényekre, erősségekre kell építkezni a fenntarthatóság figyelembevételével.

Szóba kerülnek az aktuális projektek és célok is, tartsatok velünk!

Műsorvezető: Fekete Mátyás a Hello Wood-tól
Vendég: Fekete Dániel, az Ökumenikus Segélyszervezet Marketingkommunikációs csoportvezetője

 

Vissza
EN