Vissza a lap tetejére

Márka-börze: OFYR

Kategóriák

2022.07.29.

Márka-börze rovatunkban bemutatjuk a MaxCity üzletei által forgalmazott legizgalmasabb márkák történetét és küldetését. 
 

OFYR

Szerző: Zsuzsics Renáta lakberendező (LOSZ)

Az OFYR a korábban egészen más területen jeleskedő holland üzletember, Hans Goossens megvalósult ifjúkori álma.Dizájnfilozófiája egyszerű, ám annál lényegesebb tényen nyugszik: az ember öröktől fogva társas lény. Bármilyen gazdag is a 21. század kommunikációs lehetőségeinek tárháza, a valódi kapcsolattartás a brand alapítója szerint a személyes együttlét, mindennemű „tele” és „e-” előtag nélkül. 

S mikor is esne jobban családtagjaink, barátaink, kollégáink társaságát élvezni, mint egy gondtalan nyári estén rendezett kerti sütögetés vagy a hétvégére időzített szabadtéri pizzaparti alkalmával?Az OFYR lelke a tűz, az a természeti elem, amelyet képesek voltunk megismerni, megszelídíteni, szolgálatunkba állítani, továbbra is megbecsülve, tisztelve erejét. Melege, fénye, energiája megbabonázza a körülötte ülőket. Az, hogy lobogó lángjainak, izzásának köszönhetően az étel is finomabb, még értékesebb kinccsé teszi.  A széles termékpaletta megalkotása során a tervezők arra törekedtek, hogy maga a dizájn hű legyen a hitvallásban megfogalmazott alapelvhez: szimpla, esszenciális, ugyanakkor persze vonzó is.

A formák puritánságát a gyártáshoz felhasznált anyagok (például a COR-TEN® acél) különlegessége és az egyes produktumok sokoldalúsága ellenpontozza – a végeredmény így egészen lenyűgöző.Az OFYR termékei mindenkihez szólnak: a dizájnfanatikusokhoz éppúgy, mint a praktikum kedvelőihez, otthon legalább akkora sikert aratnak, amekkorát szállodai vagy éttermi környezetben, ráadásul nemcsak a főzőshow-műsorok mesterszakácsai, hanem az ínyenc fogások iránt rajongó aspiráns kukták is brillírozhatnak segítségükkel.Sztár a parádés repertoárban a szinte műalkotásnak nevezhető, fatüzelésű Classic grillsütő, melynek terebélyes, kerek, plancha típusú felületén egyszerre készíthetünk el más-más hőfokot igénylő ételeket. 
A kisebb átmérőjű verziót választva 10-12 személyt, a nagyobbra voksolva pedig népes, 15-20 fős vendégsereget is jóllakathatunk. A kültéri bútorként is helyét megálló dizájnobjektum ölthet tökéletesen letisztult, elegáns, modern, feketére színezett külsőt, de markáns, patinás rozsdaréteggel bevont, marsvörös COR-TEN® acél változatban is elérhető. 

Monumentális kuriózum a 150 centiméter átmérőjű OFYR XL grillsütő: pont annyi éhes szájnak kínál teljes adagnyi étket, mint amekkora diaméterrel büszkélkedik. Két-három séf is süröghet-foroghat mellette kényelmesen, anélkül, hogy egymást zavarnák.Az XL-es óriást a nomád grillvirtuózok speciális utánfutón szállíthatják oda, ahova csak szeretnék – az okosan kitalált jármű kezelése gyerekjáték. A fordított csonka kúp alakú sütőfelület ülhet masszív vágódeszkával felszerelt konyhaszigeten, lehet fatárolóval egybeépített, sőt, fogantyúval ellátott, kerekeken gördülő is.Kombinálhatjuk az előkészítési munkálatokat megkönnyítő hentesblokkal, multifunkcionális ülőalkalmatosságokkal (például fűszernövényekkel is beültethető kerti paddal, tárolókapacitást biztosító egyszemélyes zsámollyal), kültéri polccal vagy komolyabb polcrendszerrel, strapabíró tűzifahordó táskával. A kiegészítők sem hiányozhatnak: karakteres bőrkötény, védőkesztyű, tűzszító fúvóka és tűzifa-csipesz, kés, húsvilla, receptkönyv teszi teljessé a kínálatot, garantálva, hogy az OFYR több odakint való sütögetésnél: sokkal inkább kültéri életstílus, méghozzá komplett és koncepcionális.Hogy a tágas exteriőrrel nem rendelkezők se maradjanak le, s ők is megkóstolhassák a fenséges falatokat, melyek a kivételes márka eszközeinek hála kerülnek a tányérra, az OFYR előrukkolt a Tabl’O fantázianevű asztali grillel. Ha csak egy talpalatnyi balkon tulajdonosaiként szerénykedhetünk, a vidám kompániáról és az ízorgiáról nem kell lemondanunk!2015 óta a brand több mint 80 országot hódított meg, az együtt töltött minőségi szabadidő és a friss levegőn grillezés élményének nagyszerűségét hirdetve. Érdemes betekinteni az OFYR vadonatúj perspektívát jelentő világába, s ha „kiéheztünk” rá, fontoljuk meg a nekünk tetsző, szokásainkhoz és büdzsénkhez is illő darab beszerzését! A SpaTrend szakértő csapata a legapróbb részletekről is készségesen nyújt felvilágosítást a MaxCity-ben lévő bemutatóteremben. 


 
 

Képek forrása: spatrend.hu / spatrendshop.hu/ ofyr.com

Vissza
EN