Vissza a lap tetejére

Lakberendezési / pénzügyi tanácsadás

SZOLGÁLTATÁSOK

Felújítanád vagy befejeznéd otthonod, de nem igazodsz el az aktuális állami támogatások és hitel lehetőségek között? Esetleg a berendezéssel, ergonómiával vagy technológiákkal kapcsolatban vannak kérdéseid? Itt az alkalom, hogy feltedd őket a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ), illetve a CashFlow Holding Zrt. szakértőinek, akik a MaxCity 2. emeletén várnak a hét minden napján 10 és 19 óra között!

Tovább

Montenegrói Gurman Étterem

SZOLGÁLTATÁSOK

Montenegrói Gurman egy tradícionális balkáni étterem. Ízvilágával, hangulatával igazi mediterrán érzést kínál vendégei számára. A balkánon jól ismert és kedvelt tradícionális ételeket Szerbia és Montenegróból érkezett szakácsaink eredeti recept alapján készítik, ezáltal biztosítva a dél-kelet európai konyha autentikusságát.

Tovább

Rendezvényterem

SZOLGÁLTATÁSOK

A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 500 m2 alapterületű, 300 fő befogadására alkalmas rendezvényterme tökéletes helyszín konferenciák, céges rendezvények és VIP partik lebonyolítására. A rendezvényterem tágas előtere kiváló a vendégek fogadására, standok elhelyezésére. A konferenciákhoz, szemináriumokhoz szükséges asztalokat és székeket igény szerinti elrendezéssel biztosítjuk. Légkondicionált, fényerőszabályzóval ellátott rendezvénytermünk színpaddal, projektorral és pulpitussal rendelkezik.
Tudj meg többet!

Tovább

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

MaxCity

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/a.

Üzemeltetési iroda: (+36) 23 532 660
E-mail: office@maxcity.hu

EN