Vissza a lap tetejére

Montenegrói Gurman Étterem

SZOLGÁLTATÁSOK

Montenegrói Gurman egy tradícionális balkáni étterem. Ízvilágával, hangulatával igazi mediterrán érzést kínál vendégei számára. A balkánon jól ismert és kedvelt tradícionális ételeket Szerbia és Montenegróból érkezett szakácsaink eredeti recept alapján készítik, ezáltal biztosítva a dél-kelet európai konyha autentikusságát.

Tovább

Rendezvényterem

SZOLGÁLTATÁSOK

A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 500 m2 alapterületű, 300 fő befogadására alkalmas rendezvényterme tökéletes helyszín konferenciák, céges rendezvények és VIP partik lebonyolítására. A rendezvényterem tágas előtere kiváló a vendégek fogadására, standok elhelyezésére. A konferenciákhoz, szemináriumokhoz szükséges asztalokat és székeket igény szerinti elrendezéssel biztosítjuk. Légkondicionált, fényerőszabályzóval ellátott rendezvénytermünk színpaddal, projektorral és pulpitussal rendelkezik.
Tudj meg többet!

Tovább

Tervezési tanácsadás

SZOLGÁLTATÁSOK

Az INSIDEDESIGN tervező csapata már 12 éve foglalkozik belsőépítészettel, lakberendezéssel. Magánterek tervezése mellett számos közületi terv került ki munkaasztalunkról, mint szépségszalon, étterem, iroda...stb. Más felkéréseink mellett már 4 éve a MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont látogatói számára is segítséget nyújtunk térszervezésben, lakberendezésben valamint hasznos tanácsokkal látjuk el a szakértelmünkre igényt tartó vásárlókat.

Tovább

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

MaxCity

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/a.

Üzemeltetési iroda: (+36) 23 532 660
E-mail: office@maxcity.hu

EN