Aster prémium konyhagyár

Az ASTER PRÉMIUM KONYHABÚTORGYÁR egy több cégből álló, építészet, belsőépítészet és lakberendezés területen tevékenykedő csoport tagja, melynek tulajdonosai több mint 25 éve terveznek, alkotnak itthon és külföldön egyaránt. A missziójuk alapja, hogy az otthon eltöltött idő a legértékesebb, hiszen ez a színtere a megújulást adó személyes feltöltődésnek és a családi együttlét biztonságot adó melegének. Ezért fontos, hogy ez az idő minden pillanatában a hozzá méltó, igényes, megnyugtató és inspiráló környezetben teljen, melynek minden részletében az egyéniség és funkció egyedi keveréke jelenik meg.

Az ASTER PRÉMIUM KONYHABÚTORGYÁR kizárólagos magyarországi képviselője a nagy múltú olasz ASTER konyhabútor márkának, mely prémium minőségével és trendalkotó dizájnjával vívott ki meghatározó helyet a világban. A 12 különböző stílusú ASTER kollekció mindegyike számtalan megoldást kínál az igazán elegáns, egyedi és prémium minőségű konyha összeállításához.

Szintén kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el a spanyol prémium kategóriás EMBASSY márkának, mely kiemelkedő minőségű fürdőszobabútorokat kínál az igényes otthonra vágyóknak. 
A fürdőszoba nem csak a testi megtisztulás színhelye, de a lelki feltöltődés, újjászületés színtere is. Ezért nem csak funkcionálisan, de látványában is tökéletesnek kell lennie. Célunk, hogy kényelmet, jólétet és stílust vigyünk minden fürdőszobába. Az általunk forgalmazott fürdőszoba bútorok speciális, magas minőségű, időálló technológiával és funkcionális átgondoltsággal készülnek, mely kényelmessé teszi a használatot és maximálisan kihasználja a tárolóhelyeket. 

Konyha-, és fürdőszobabútorainkhoz FIRITALIA és GRB csaptelepeket ajánljuk melyek mind dizájnban, mind minőségben méltó kiegészítői lehetnek a megálmodott enteriőrnek.

Cégünk komplex szolgáltatást nyújt építészeti, belsőépítészeti tervezés és kivitelezés területén. Az Aster prémium konyhabútorok tekintetében szintén a tervezéstől a kivitelezésig komplex szolgáltatást kínálunk, beleértve a konyhai nagygépek beszerzését és beszerelését is. Fürdőszobabútor esetében szakmai segítséget nyújtunk az egyedi enteriőr kialakításához, melyhez több általunk forgalmazott, bútor, szaniter és csaptelep márka teljes választékát biztosítjuk.