Bellamo Premium Comfort

A Bellamo Premium Comfort a de Sede svájci prémium minőségű, kézműves bútorok kizárólagos magyarországi forgalmazója, valamint a Lengyel Gala Collezzione márka értékesítője a Max Cityben. Az üzlet megnyitásával célunk olyan, hosszú múltra visszatekintő és kiváló minőséget képviselő gyártók kínálatának elérhetővé tétele volt a hazai vásárlók számára, amelyek a kivételes luxus és elegancia képviselői az ülőbútorok terén, és minden szempontból kielégítik az első osztályú kényelemre vágyók igényeit és elvárásait.

A 2020-ban 55 éves múltra visszatekintő, elismert nemzetközi bútortervezőkkel együtt dolgozó de Sede svájci kézműves manufaktúra luxuskivitelű ülőbútorai először tekinthetők meg, tapinthatók és próbálhatók ki Magyarországon üzletünkben, a Bellamo Premium Comfort bemutató teremben. A több esetben dizájn díj nyertes alkotások nemcsak első osztályú alapanyagaikkal, a kifinomult és kézműves mestermunka egyediségét magukon viselő megjelenésükkel, az innovatív szerkezeti megoldásokkal és nem utolsósorban a kényelmi funkciókkal is feledhetetlen élményt nyújtanak használóik számára mind otthon, mind irodahelyiségekben vagy hotelek, éttermek és más, akár közösségi helyek exkluzív enteriőrt kívánó tereiben.

Elérhetőségek

A kiállított bútorok mellett állandó kiállításként jelen vannak a mai kortárs művészet képviselője, Németh Emese / MESKA / alkotásai, melyek a hét minden napján megtekinthetők a 400 nm-es földszinti bemutatótermünkben.

Lakberendezők és belsőépítészek számára előzetes időpont egyeztetés alapján részleteiben is szívesen bemutatjuk a gyártót és világszerte kedvelt termékeit.