Boconcept

A DÁN DIZÁJN BÚTOROK A BOCONCEPTTŐL A BoConcept 1952-ben, Herningben született, és azóta egy kis cégből Dánia legismertebb globális bútormárkájává nőtte ki magát, több mint 300 áruházzal, több mint 60 országban - és a fejlődés folyamatos. 
A dán kreativitással és mestermunkával olyan ikonikus dizájnnal gazdagítjuk a tereket, amely örömöt és inspirációt ad, és nagyra becsült dán tervezőkkel működünk együtt, hogy időtlenül divatos bútorokat kínáljunk.

RENDKÍVÜLI TEREKET HOZUNK LÉTREA BoConcept célja, hogy a tereket még különlegesebbé alakítsa át, és azért vagyunk, hogy segítsünk álomotthonod megteremtésében. 
Minden ügyfelünk számára átfogó lakberendezési tanácsadást kínálunk otthonodban, üzleteinkben vagy virtuálisan, egy kis frissítésre vagy nagy átalakításokra egyaránt. 
Lakberendezőink veled együtt dolgoznak, hogy beépítsék a dekorációs ötleteket, otthoni kiegészítőket és még sok mást, és egyedi stílust alakítsanak ki otthonod számára.

Elérhetőségek

EGYEDI IGÉNYEID SZERINT
Arra szeretnénk inspirálni, hogy valóban személyes otthont hozz létre. Bútoraink igényeidnek és ízlésednek megfelelően személyre szabhatók, 
és híresek moduláris felépítésükről, funkcionalitásukról és kompromisszummentes minőségükről - mindezt könnyed, elegáns stílusban. 
Középpontban vannak az anyagok: több mint 120 különböző szövetet és anyagot kínálunk - például anilin bőrt, filcet, bársonyt, tölgyet, diót, krómot, acélt és sok mást. 
Ezeket az anyagokat és felületeket felhasználva testre szabott kombinációkat kínálhatunk a te saját ízlésednek és személyiségednek megfelelően. Kétségeid vannak? Lépj kapcsolatba velünk!

Virtuális túra az üzletben