Iconic Interior

Üzletünkben prémium minőségű olasz kerámialapok, valamint olasz, francia és portugál szaniterek és fürdőszoba bútorok, tükrök forgalmazásával foglalkozunk.Emellett egyedi asztalos és kárpitos bútorok tervezését és gyártását is vállaljuk. 

Forduljon hozzánk konyhaszigetek, pultok, komplett konyhák tervezésével és kivitelezésével kapcsolatban is, több száz kerámialap közül választhat álomkonyhája megalkotásához. Burkoló és asztalos csapatunk kifogástalanul életre keltik terveit.

Kínálatunkban megtalálhatóak továbbá design lámpák, tapéták, dekorlécek és falipanelek is.

Lakberendezőnk látványtervek és pontos kiviteli tervek készítésével segít megteremteni az Ön számára az esztétikus és funkcionális enteriőrt. Kérjen lakberendezési és látványtervezési referencia anyagot a pusztaimarta.iconist@gmail.com címre írva egy üzenetet vagy hívja a 06306625095-ös számot. .

Forgalmazott brandek:

LaFaenza, Vallelunga, Flaviker, Naxos, Monocibec, Kronos, Fima Carlo Frattini, Scarabeo, Samo, THG Paris, Glass Design, Petracer's, Mestre, Oasis, Tecnografica, Bruma, Hüppe, Ramon Soler, Emil Ceramica, Cercom, Infinity Surfaces, Lamelio, Caselio, Casadeco, Techniston, Neolit, Laufen, Villeroy&Boch és még sok más.

Elérhetőségek