Kare Hungary

A KARE márkanév maga a szimbóluma az egyedi bútorötleteknek. Autentikus, soha sem unalmas vagy egyszerű, inspirációval és képzelettel teli. 1981 óta lepjük meg rajongóinkat és partnereinket a megunhatatlan és páratlan bútoraink, lámpáink, kiegészítőink tárházával amik kifejezik milyen szenvedéllyel állunk a design-hoz. Beleértve az érdekes felfedezéseinket, a sajátságos kézzel készített munkáinkat, és a kissé őrült, de egyedi bútorainkat amik egyszerűen csak lenyűgöznek, nem is beszélve a szépen kezelt fabútorokról amik egy egész emberöltőn át kitartanak.

A KARE sikere nem hasonlítható egyetlen másik márkáéhoz sem, a fejlődő és újító bútor stílus, aminek köszönhetően megvalósítjuk minden bútor rajongó álmát. KARE nyitott a spontaneitásra, a fejlődésre, és a trend rajongókra és kreatív emberekre, megfizethető és kívánatos “lifestyle” kollekciókkal. A KARE azoknak való, akik romantikus lelkek, nem ragaszkodnak a hagyományokhoz, hanem sokkal inkább húz a szívük a vad és stílusos dolgokhoz, akiknek az otthona maga az önmegvalósítás.

Inspiráció – Nincs soha kőbe vésve

KARE egy olyan bútoráruház ami szigorúan elutasítja a futószalagon gyártott unalmas bútorokat, és forradalmasítja a piacot az arcpirító megoldásaival. Jürgen Reiter és Peter Schönhofen az ötletgazdák állnak az egész KARE mögött. Még diákként alapították a céget, és tulajdonosként és menedzserként a mai napig részt vesznek a KARE életében. Továbbra is szenvedéllyel segítik, fejlesztik a saját ötleteikkel a céget. A piacon a KARE a leggyorsabb, legsikeresebb és legjobban működő bútoráruház.

Kidekoráljuk az egész világot!

Bárki, aki úgy gondolja, hogy a Kare Design tervezői már csak pihennek és ülnek a babérjaikon, az rosszul gondolja. Mindig akad valami felfedeznivaló: minden évben 1500 új meglepetésekkel teli termék születik, izgalmas új irányzatok alakulnak. Akik folyamatosan érdeklődnek a Kare nagyvárosi, toleráns, spontán, trend orientált, humoros termékei iránt, valószínűleg ők is egy kicsit őrültek, mint mi.

Elérhetőségek