Lakberendezők Országos Szövetsége

A Lakberendezők Országos Szövetségét (LOSZ) 1995-ben néhány elkötelezett lakberendező és belsőépítész, szakmai lap, valamint gyártó és forgalmazó cég hozta létre azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a lakás- és a munkahelyi környezet-tervezés területén működő szakemberek tevékenységét koordinálja, munkájukat segítse.
A LOSZ célja, hogy egybetömörítse a hazai lakberendezőket, képezze, és tovább képezze szakmai ismeretüket, a célból, hogy mindannyian a szakmai szempontok maximális szem előtt tartásával, a lehető legjobb minőségben szolgálhassák a megbízók érdekeit, s mindezt esztétikus és maradandó design-élményt adó módon tehessék.
A LOSZ mára komoly érdekvédelmi, szakmai szövetséggé érett, folyamatos megújulással biztosítva a szakma szereplőinek képviseletét Magyarországon.
A LOSZ kezdetektől fogva kiemelt feladatának tekinti egy magasabb színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítését, ezért pártolja azokat a vállalatokat és vállalkozókat, amelyek, illetve akik színvonalas termékeikkel iránymutatók lehetnek ezen a téren.

Elérhetőségek