Max Design Pop_up

Alessi

Az Alessi a legnevesebb és legismertebb olasz kiegészítőgyártó cég. Már a kezdetektől, az 1920-as évektől kezdve a kiemelkedő minőségű termékeiről vált híressé. Az olasz design neves képviselője egyszerre kapcsolódik a kulturális tradícióihoz, miközben a tömegtermelés eszközeivel gyártott, ugyanakkor kézműves igényű tárgyaival a legmodernebb kortárs trendekben is megállja a helyét.

2006 óta az Alessi 3 márka keretében forgalmazza termékeit. Az „ALESSI” csoportba tartoznak a nagy szériában gyártott ugyanakkor kifogástalan minőségű és design értékkel rendelkező termékek. Az „OFFICINA ALESSI” márka a legkifinomultabb, leginnovatívabb termékeket foglalja magába, melyek sok esetben limitált darabszámban kerülnek forgalomba. Az „A di ALESSI” márka a szélesebb vásárlói réteg számára is elérhető, kedvezőbb árfekvésű, bohókásabb termékeket foglalja magában.

“A valódi design megmozgatja az embereket, érzelmeket ad át, emlékeket idéz fel, meglep és a szembe megy a megszokott gondolkodással.” – Alberto Alessi 

Woodwick illatgyertyák

A Woodwick luxus illatgyertyák nemcsak melegséget és meghittséget visznek otthonába, de a lelkét is megörvendeztetik.

Az egyedülálló fakanóc összetéveszthetetlen pattogása a kandallóban égő fahasábokat idézi. Egy szempillantás alatt egy hegyvidéki faházba repíti, és ellenállhatatlan atmoszférát varázsol. Kényeztesse érzékeit egy igazán intenzív élménnyel.

Valamennyi fakanócos Woodwick gyertya többféle, egymással tökéletesen összehangolt illateszenciát rejt. Minden egyes összetevő egy olyan teljes és harmonikus aromában egyesül, amely az egész helyiséget illatosítja. Ráadásul a minőségi paraffint szójaviasz is gazdagítja, ami meghosszabbítja a gyertya égését, és biológiailag lebomló.

A gyertyák hiteles illatkompozícióját, jellegzetes pattogását és kifinomult designját már 2006. óta élvezhetik a lakáskiegészítők kedvelői. A látvány élményét csak tovább fokozza a tartóként is szolgáló fafedél, valamint a kézzel fújt üvegedény szerves formája. A Woodwick gyertyák minden otthon helyiségeit fennköltté teszik, és számtalan különleges pillanatot nyújtanak önnek.

Bang & Olufsen

A Bang & Olufsen 1925 óta világhírű a minőségi televíziók, zenei rendszerek és nagyteljesítményű hangszórók piacán, ahol megkülönböztetett figyelem övezi.A Bang & Olufsen egy globális luxus-életmód márka, amelyet Struerben, Dánia északnyugati részén alapított két fiatal, vállalkozó szemléletű mérnök, Peter Bang és Svend Olufsen. A gazdag örökség, amely az audiotechnika határait feszegető könyörtelen eltökéltség, továbbra is az audioinnováció élvonalába helyezi a márkát.

TopBrewer Scanomat

A kávékészítés jövője, ahol a testreszabható design és a funkció találkozik. Kávékedvelők igényeit szem előtt tartva a TopBrewer Scanomat integrálható bármilyen környezetbe. Prémium minőségű kávéból és egyedi receptúraválasztékból mindenki megtalálja a kedvére valót, mely csupán egy érintéssel elérhető. Opcionális és szabadon konfigurálható felszereltséggel.

A Scanomat az AMOKKA kávépörkölőivel közösen, már 1998 óta biztosít kimagasló minőségű, fenntartható kávét azoknak, akik kompromisszummentesen élvezik minden csésze kávé elfogyasztását. A kávé útja meglehetősen rövid a termelőktől a TopBrewer kávéfőzők őrlőjéig.

Így több mint fenntartható a beszerzés, és így forgatható vissza a kávé ára valóban a termelés helyszínén. Az AMOKKA büszke rá, hogy kávéit 100%-ban a termelőktől szerzi be, a világ 5 pontjáról: NICARAGUA, BRAZIL, ETHIOPIA, PERU, NEPAL. A közvetlen beszerzésnek köszönhetően ezeknél a farmereknél a környezet pusztítása nélkül zajlik a kávé termelése, a FairTrade fölötti felvásárlási ár pedig közvetlenül náluk hasznosul. Ezzel biztosítja az AMOKKA az etikus gazdálkodást, és a kávé kimagasló, ugyanakkor egyenletes minőségét.

IQAir First in Air Quality

Svájci légtisztító küzd a koronavírus terjedése ellen.

A világszinten elismert IQAir orvosi légtisztító márka elsőként szállított IQAir HealthPro 250 légtisztítókat a koronavírus által fertőzött területekre és a kórházi dolgozók védelme érdekében a kijelölt wuhani kórházak (Tongij kórház, Wuhan Union Kórház) számára.

2003-ban az IQAir készülékei komoly szerepet játszottak a SARS vírus tovább terjedésének megállításában. A Hong Kong Hospital Authority (HKHA) azonnali és hatékony megoldást keresett a vírus kórházi létesítményekben való terjedésének megfékezésében és egyedül az IQAir készülékei tudtak olyan megoldást nyújtani, ami hatásosnak bizonyult.

Az IQAir orvosi légtisztító márka, világszinten is elkötelezett támogatója a koronavírus elleni védekezésnek. Az IQAir a globális ellátási lánccal együttműködik annak érdekében, hogy minél több légtisztító gép ellátása megoldott legyen az érintett kórházak számára.

Elérhetőségek