A MaxCity Magazin otthont ad a legfrissebb és legizgalmasabb dizájn-trendeknek, bemutatva az inspiráló alkotásokat és mestermunkákat. Utazásra hívunk téged a formák és színek lenyűgöző univerzumába, ahol a kreativitás határtalan, és a design nem csupán esztétikai élmény, hanem életstílus is.

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb blogposztokról? Iratkozz fel a hírlevelünkre, így a kedvezményekről is elsőként értesülhetsz!

Legfrissebb

 • Poláris Konstelláció

  Grandiózus eseménnyel készülünk a művészet iránt érdeklődőknek!

  A művészeti kiállítás és vásár a hazai képzőművészeti élet gazdag palettáját mutatja be. Több mint hatvan művész, közel 140 alkotásaiból lehet most válogatni!

 • Márkabörze: Christian Fischbacher

  A svájci Alpokban van egy immár világhírű ágynemű-, lakástextil- és tapétagyártó, amelynek tulajdonosait pont úgy számozták, ahogy az arisztokraták is teszik magukkal. De hát mit lehet azzal mást kezdeni...

 • Design História: India Mahdavi

  Egyedülálló ízlése mellett India Mahdavi szuperképessége az, hogy nagyon ráérez arra, mi van épp a levegőben. Az esztétikai érték, amelyet egy-egy munkája befejeztével maga után hagy, megkérdőjelezhetetlen, mégis...

 • Ho(me)roszkóp: A Skorpió otthona

  A Skorpió az állatöv nyolcadik csillagképe. Úgy vélik, nincs szenvedélyesebb – se veszedelmesebb – ezen jegy szülötteinél. Valóban össze kell-e szedni minden bátorságunkat, ha a Skorpióhoz indulunk vizitbe...

KÉRDEZD a LAKBERENDEZŐT!

Küldd el nekünk a kérdésed - office@maxcity.hu -, és a Lakberendezők Országos Szövetségének egy tagja havonta választ négyet, amire választ ad!

Inkább személyes konzultációra lenne szükséged? Foglalj időpontot online!

Use this text to share the answer to the question with your customers.

Use this text to share the answer to the question with your customers.

Use this text to share the answer to the question with your customers.

Use this text to share the answer to the question with your customers.

TREND ALERT

A Legfrissebb enteriőr trendek! / #01 chunky accents

A feltűnő, játékos akcentusok, mint például a túlméretezett vázák, organikus alakzatú dísztárgyak, merész dizájn bútorok kerülnek 2024 középpontjába! Már egy-egy ilyen elem használata is felfrissíti és karaktert ad az adott térnek.

MaxCity tipp
: ha bizonytalan vagy a trendet illetően, elsőként szerezz be egy a stílusodhoz leginkább illő dísztárgyat! Így finoman hozzászoktathatod a szemeid az trendhez anélkül, hogy sokkolna az újítás. Ha később úgy döntesz, ez nem a te világod, még mindig könnyebb lesz megválni egy kisebb tárgytól, mint egy robusztus bútordarabtól.

Keresd a KARE üzletet a MaxCity I. emeletén (112), ahol rengeteg ilyen stílusú darabot találsz!